Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 17:30

Νίκη για τους νέους του ΑΟΠ στο el clasico

Για το πρωτάθλημα Νέων διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς το τοπικό ντέρμπυ μεταξύ των ομάδων του Νηρέα και του ΑΟ Πάρου.

Οι παροικιώτες που έπαιζαν ως τυπικά φιλοξενούμενοι, ήταν οι νικητές αφού επικράτησαν με 3-1 «κρατώντας» την επαφή με την κορυφή, που θα τους δώσει το εισιτήριο για το finalfour.

 

Το σκορ άνοιξε στο 35',όταν ο Ν. Σκιαδάς μετά από ωραία ατομική προσπάθεια βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Πρίφτη, που σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους στο 42', ο Νηρέας ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Χασάνι, για να έλθει στο 50' το δεύτερο γκολ του ΑΟΠ με θαυμάσιο ψηλοκρεμαστό σουτ του Σταθερού, έξω από την περιοχή.

Το τελικό σκορ σημείωσε στο 66' ο Κοσμάς Σαρρής, που μπήκε στην περιοχή από πλάγια και σούταρε συρτά και διαγώνια στην αντίθετη γωνία.

neon-nireas-aop-7-12-2013-2

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιάννης Κουζούμης

 

Να σημειώσουμε ότι στις 3 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είναι με 9 βαθμούς ο Πάγος, ο Άγιαξ που συνέτριψε πριν λίγο τον ΑΟΣ με 9-0 και ο ΑΟ Πάρου.

 

Νηρέας: (Μοστράτος Γ.), Ρούσσος Δ., Κοτσαρης Χ., Τσούκε Α., Τσενάϊ Κ., Καλαφατάς Κ.Ι., DushiA., Τζανακόπουλος, ZeneliE., Βιτζηλαίος Γ., Γκέτσι Β., ZyberiY.

Αλλαγές: Σκιαδάς Ι., Κονταράτος Α., Σκανδάλης Σ., HasaniM., XhaxhoR.

ΑΟ Πάρου: (Τριανταφυλλάκος Δ.) Λάμπρου Σ., Σαρρής Κ.Π., Σάμιος Π., Σκιαδάς Σ., Ντόμπρης Κ., Σταθερός Ν., Σκιαδάς Ν., Σαρρής Κ., Κρουσταλάκης Θ., Πρίφτης Χ., SenkaR.

Αλλαγές: Κονταράτος Κ., Καζο L., Γκιόκα Γ., Λουκής Σ., Αργελάς Ι., Κουτσαφτίκης Ι., Φραντζής Χ.

neon-nireas-aop-7-12-2013-3

Φωτος: Robert Van Der Most

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προγνωστικά δεν χωράνε Εύκολα με ΠΑΣ η Αναγέννηση »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares