Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 22:51

ΑΜΣ Φιλωτίου: Με νέο προπονητή στον πάγκο

Είδηση της τελευταίας στιγμής αποτελεί η λύση της συνεργασίας του ΑΜΣ Φιλωτίου και του Γιώργου Βασαλάκη, με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ο νεαρός τεχνικός με την διετή του παρουσία στην ομάδα του Φιλωτίου, είτε από τη θέση του παίκτη, είτε από αυτή του προπονητή, έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ποιοτική και όχι μόνο αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, κάτι που δεν αμφισβητεί κανένας στο ορεινό χωριό της Νάξου.

Φαίνεται όμως πως οι εξελίξεις όσον αφορά την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου είναι ραγδαίες, καθώς η διοίκηση του Φιλωτίου έχει ήδη κάνει αρκετές επαφές με υποψήφιους τεχνικούς, με την τελική συμφωνία με κάποιον από αυτούς να αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

Πάντως σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η επικρατέστερη λύση είναι αυτή του προπονητή, που στο παρελθόν είχε εργαστεί με επιτυχία στον Πανναξιακό, με τον οποίο μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο λόγος φυσικά για τον Στέφανο Μεϊμάρογλου, ο οποίος δεν αποκλείεται να δώσει το παρόν στο παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου.

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» σας γνωστοποιεί ο λύθηκε η συνεργασία κοινή συναινέσει με τον μέχρι πρότινος προπονητή Γεώργιο Βασαλάκη. Ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τη συνολική προσφορά του οικονομική και ηθική γι’ αυτά τα δύο χρόνια που υπηρέτηση το σύλλογο από το πόστο του προπονητή και του έδωσε μια νέα δυναμική.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
 ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares