Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 17:56

Δεν μένουν στα λόγια…

Δεν μένουν στα λόγια αλλά προσχωρούν και σε πράξεις. Ο λόγος για την διοίκηση του Αστέρα Μαρμάρων που ως γνωστόν, “τρέχει” φέτος το ανδρικό τμήμα της Ένωσης Μαρπησσαϊκού Αστέρα.

Ήδη την εβδομάδα που μας πέρασε, έγινε η παραλαβή του προπονητικού ρουχισμού, που όπως διακρίνεται στην φωτογραφία, είναι τυπωμένα και τα δύο σήματα των ομάδων όπως και τα χρώματα. Κόκκινο φανελάκι και μπλε σορτσάκι.

Ανάλογες θα είναι και οι εμφανίσεις αλλά και τα σακίδια που αναμένετε η παραλαβή τους αυτές τις μέρες.

Από τις πρώτες κι’όλας μέρες της Ένωσης των δύο σωματείων, στο γήπεδο των Μαρμάρων σηκώθηκαν στο ιστό οι δύο σημαίες του Αστέρα Μαρμάρων και του Μαρπησσαϊκού όπως και γράφτηκε στις κερκίδες με μπλε και κόκκινο χρώμα η λέξη ΕΝΩΣΗ!.

akadimies-enosis-logos-kalikatoura-2013

Από την πλευρά της η διοίκηση του Μαρπησσαϊκού, που έχει αναλάβει ίσως τον πιο δύσκολο ρόλο που είναι αυτός των υποδομών, επένδυσε αρκετά στην οργάνωση αλλά και την πρόσληψη νέων προπονητών, έτσι ώστε τα παιδιά των γύρο χωριών που ήδη αθλούνται στις ακαδημίες, βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου, να ξεπερνούν πλέον τα 150.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, οι προσπάθειες των δύο διοικήσεων, να βρουν συμπαραστάτες γιατί το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι.

paides-marpissaikos-9-2013-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares