Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 20:10

Έτοιμοι για το 2 στα 2

Σ’ ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του A’ ομίλου ο ΑΟ Πάγου θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Σύρου στο ματς που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου το απόγευμα της Κυριακής.

Σαφέστατα πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο να πετύχουν το 2 στα 2.

Σίγουρα ο συγκεκριμένος αγώνας θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των περισσότερων φίλων του Κυκλαδίτικου και Συριανού ποδοσφαίρου, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί στις 22/9 για το κύπελλο Κυκλάδων (4-0 νίκη ΑΟΣ), αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι γιατί οι δύο θεσμοί διαφέρουν αρκετά.

Syros-foskolosΈχουν δουλέψει

Όσον αφορά τους γηπεδούχους του ΑΟ Πάγου του κ. Ηλία Ξενικάκη, ξεκίνησαν με ένα τρίποντο μάσα στην δύσκολη έδρα του ΑΟ Τήνου, το οποίον νίκησαν με 2-3 στην πρεμιέρα. Σίγουρα η ομάδα του Πάγου θα εμφανιστεί πιο έτοιμη για να διεκδικήσει μία «τυπική» ρεβάνς από τον ΑΟΣ.

Άλλωστε όπως τονίζουν στον Πάγο όλο αυτό το διάστημα έχουν δουλευτεί οι αδυναμίες στις προπονήσεις και ομάδα του κ. Ηλία Ξενικάκη, αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστική στο μεγάλο δεύτερο ραντεβού της χρονιάς.

Για τον Πάγο αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρούσσου, χωρίς να υπάρχουν περεταίρω προβλήματα για τους "Κόκκινους" της Σύρου, που θα παραταχθούν με πλήρες σχήμα στο συγκεκριμένο ματς.

Ρολάρουν

Από την άλλη η ομάδα του κ. Πούλου, έχοντας επικρατήσει πολύ άνετα στο ματς της πρεμιέρας στην Άνδρο με την ομάδα του ΑΟ Υδρούσας. Ουσιαστικά αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με τον ΑΟ Σύρου πάντως να παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος παιχνίδι με το παιχνίδι, κάτι που τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Πούλος:

«Ο αγώνας με τον Πάγο είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς και δεν θα έχει καμία σχέση με το ματς του κυπέλλου. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τη δεύτερη νίκη σ’ ένα μαραθώνιο syros RAOYZAIOS new13αγώνων. Η ομάδα μου πιστεύω όσο περνάει ο χρόνος θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη εντός αγωνιστικού χώρου, αποδίδοντας όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για τους φιλοξενούμενους, η επιστροφή των Δημόπουλο και Δημητρακόπουλο είναι στα θετικά για τον έμπειρο τεχνικό, ενώ βέβαιη θεωρείτε η απουσία του Χαβδούλα, καθώς ο τελευταίος βάζει τέλος στο ποδόσφαιρο μέχρι νεοτέρας.

Το μεγάλο παιχνίδι θα αρχίσει την Κυριακή 13/10/2013 στις 16:00 μμ στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου και οι δύο ομάδες καλούν τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει τις προσπάθειές τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μαραγκός Ν. με βοηθούς τους κ. Αρμακόλα Ε. και Ρούσσος Ι.    

Η δημοσιογραφική ομάδα του sportcyclades.gr θα βρίσκεται στο γήπεδο της Άνω Σύρου από όπου θα σας μεταφέρει πλούσιο φωτορεπορτάζ και τις καλύτερες στιγμές από το μεγάλο ντέρμπι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pre game του 2ου ομίλου! «Μαζί» με τον ΑΟΣ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares