Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 18:34

Επιστολή αγανάκτησης για τον αθλητισμό στην Τήνο

tinos-klisto-gimnastirio-beta

Σκληρές αλήθειες για τον αθλητισμό του νησιού της Τήνου και όχι μόνο, έστειλε η Στέλλα Δελατόλα στο ειδησεογραφικό σαιτ της Τήνου tinianews, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους…

«Είναι απίστευτα μεγάλη η διαφορά όταν μπεις σε κλειστό γήπεδο για να παίξεις βολλεϋ... Ειδικά οι συμμαθητές των κοριτσιών που παίζουν βολλεϋ ρωτούν επιδοκιμαστικά τι αποτέλεσμα είχε ο εκάστοτε αγώνας και πάντα κοροϊδεύουν όταν η απάντηση είναι "χάσαμε".... Είναι απίστευτο το γεγονός ότι ζούμε στο 2012 και πραγματικά το θέμα αθλητισμού στην Τήνο είναι σε τριτοκοσμικό επίπεδο και βγάλε!!! Φτιάξτε το επιτέλους αυτό το ρημάδι το κλειστό που μόνο να τάζετε ξέρετε!!!!! Ήμουν νια και γέρασα!

 

Όταν έφυγα για φοιτήτρια, μας κάλεσαν όλους όσους περάσαμε σε κάποια σχολή τότε και μας ρώτησαν αν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε όταν τελειώσουμε με τις σπουδές μας πίσω στο όμορφο νησί μας.... Γιατί να θέλω να γυρίσω ρε αφού δε μου προσφέρετε ΤΙΠΟΤΑ???? Για την ομορφιά του νησιού? Χαίρω πολύ φτάνει αυτό???... Παρεμπιπτόντως την ίδια απάντηση είχα δώσει και τότε...έχουν περάσει 12 χρόνια και δεν έχει αλλάξει τίποτα... ΞΕΦΤΥΛΑ!»

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares