Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 12:55

Ανακατατάξεις στις ακαδημίες του Παμμηλιακού

Ήταν κάτι που ετοιμαζόταν καιρό και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ευδοκιμήσει.

Ο λόγος γίνεται για τις ακαδημίες του Παμμηλιακού, οι οποίες ύστερα από επιθυμία του προέδρου της ομάδας Μιχάλη Βαμβακάρη αλλά και ολοκλήρου του Δ.Σ. αναμένεται να γυρίσουνε σελίδα και να εκσυγχρονιστούν με αρκετές καινοτομίες.

Είναι κοινό μυστικό πλέον στην Μήλο το γεγονός ότι υπάρχουν πιέσεις για μία καλύτερη δουλειά από αυτή που γίνεται μέχρι σήμερα στον τομέα των ακαδημιών. Μάλιστα κατά την τέλεση των αγώνων του Παμμηλιακού οι φωνές από τους γονείς στην εξέδρα επέβαλαν στον πρόεδρο να υλοποιήσει γρηγορότερα αυτό που είχε στο μυαλό του.

Έτσι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Παμμηλιακό το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει τις ακαδημίες του Παμμηλιακού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει τεράστια εμπειρία στις μικρές ηλικίες και κατά το παρελθόν έχει δουλέψει σε πολλούς μεγάλους συλλόγους.

Σίγουρα τα πλάνα της διοίκησης του Παμμηλιακού δεν αφήνουν έξω τους προπονητές που ήδη ασχολούνται με τα παιδιά της ακαδημίας, με τους Δήμητρα Ρόλη, Βασίλη Καμακάρη και Δημήτρη Πουλάκη να αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του νέου τεχνικού.

Οι ανακατατάξεις στα «Μικρά» τμήματα θα συνεχιστούν, καθώς πρόθεση της διοίκησης δεν είναι μόνο η πρόσληψη προπονητή, αλλά και η συνεργασία με παιδοψυχολόγους και παιδοδιατροφολόγους, όπως και με όσους ειδικούς κριθεί απαραίτητο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares