Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 21:57

Επισημοποιήθηκε του Σκούπρα στην Ελλάς Σύρου

Μετά την είδηση της μεταγραφής και την επιβεβαίωση από τον Πανναξιακό ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου που σφραγίζει την μετακίνηση του Κώστα Σκούπρα στην ομάδα που είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου, αναφέρει: 

Ο Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Σκούπρα.
Ο έμπειρος μέσος μετά από μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Θεσσαλίας με τις φανέλες της Α.Ε.Λ, Τρικάλων και Απόλλων Λάρισας (αρχηγός στο πρωτάθλημα της Superleague 2), επέστρεψε φέτος στις Κυκλάδες για λογαριασμό του Πανναξιακού που είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν.

Από σήμερα και μέχρι και το τέλος της σεζόν, ο Κώστας Σκούπρα θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας, με στόχο να μας βοηθήσει με την εμπειρία του στον πολυπόθητο στόχο που είναι η άνοδος στην Γ Εθνική.

Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο για την συγκατάθεση της στην μετακίνηση αυτή. Ο Πανναξιακός απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ομάδα που ξέρει να αναγνωρίζει τα «θέλω» του κάθε αθλητή και παράλληλα να βοηθάει ομάδες των Κυκλάδων με στόχο την ανάδειξη του Νομού μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares