Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 19:02

Εύκολο «διπλό» στη Σύρο ο Α.Ο. Μυκόνου [vid]

Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο ΑΟ Μυκκόνου πέρασε νικηφόρα από τη Σύρο κερδίζοντας τον ΑΟ Πάγου 2-5 στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σουλιώπουλος όποιος πραγματοποίησε το πρώτο χατ τρίκ με τη φανέλα του Α.Ο. Μυκόνου. Πιο συγκεκριμένα το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο έκτο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Αλεξανδρόπουλος.

Στο 12' ο Πρίντεζης βρέθηκε απέναντι από τον Ψύλλια ισοφαρίζοντας με πλαστέ σε 1-1 για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα ο Σούμπιτσης απόκρουσε προσωρινά σουτ του Αμπντούλ και Σουλιώπουλος που έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, με σουτ έκανε το 1-2. Το 1-3 του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 45' όταν ο Αργυρός ανέτρεψε στην περιοχή τον Αμπντούλ, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξανδρόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμπντούλ πάσαρε παράλληλα στην περιοχή, με τον Σουλιώπουλο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και από κοντά να κάνει το 1-4 και το τελικό σκορ (1-5) έγινε στο 52' με ατομική ενέργεια και πλασέ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλογεράς με βοηθούς τους Μουτάφη και Γεωργαρά.

ΑΟ Πάγου (Χρήστος Φωκάς): Σούμπιτσης, Ανδρεαδάκης, Αργυρός, Σανούδος (64' Ρούσσος Ιων), Ντιούφ, Κασσανδρινός, Σούμπιτσης Φ., Μαραγκός (46΄Ρούσσος Κ.), Φελούτσης (64' Βουτσίνος), Αρακάς (55' Οστεν), Πρίντεζης.

ΑΟ Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Ψύλλιας, Κουντουράς (56' Παπαδόπουλος), Δήμα (55' Πάγια) , Καρατζάς (64' Βερώνη), Μπαλλής, Μπαϊρακτάρης, Σουλιώπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αλμπάνης (46' Δημητρανόπουλος), Βαρουξής, Αμπντούλ.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Φωτογραφίες 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares