Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 20:05

Μέχρι τις 20/1 η απόφαση για την τύχη του αγώνα Πανναξιακός - ΑΟ Σύρου

Εκδικάστηκε σήμερα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η υπόθεση της έφεσης που είχε καταθέσει ο ΑΟ Σύρου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κυκλάδων, που κατοχύρωσε το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με 3-0 υπέρ του Πανναξιακού, λόγω που η ομάδα της Σύρου δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο για τον αγώνα.

Να σημειώσουμε ότι ο ΑΟ Σύρου, μέσω του δικηγόρου του στήριξε το γεγονός ότι δεν ταξίδεψε στη Νάξο για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανναξιακό, λόγω ασθένειας κάποιων ποδοσφαιριστών του την προηγούμενη του αγώνα, με την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΚ να κρίνει βάσει των κανονισμών του ΚΑΠ και της προκήρυξης του πρωταθλήματος να τιμωρεί την ομάδα της Σύρου.

Ο συνήγορος της ένωσης παρουσίασε τα έγγραφα που δικαιολογούσαν αυτή την απόφαση, ενώ αποφασίστηκε να κατατεθούν υπομνήματα μέχρι την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, με την απόφαση να αναμένεται να εκδοθεί και αν ανακοινωθεί μέχρι τις 20 του ίδιου μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Σύρου δεν εκπροσωπήθηκε στην δίκη παρά μόνο από τον δικηγόρο του, ενώ στο ακροατήριο για να παρακολουθήσουν την εκδίκαση της υπόθεσης του ΑΟΣ κατά της ΕΠΣΚ, βρέθηκαν ο πρόεδρος του Πανναξιακού κ. Βαγγέλης Κάρλοβιτς και ο γενικός Γραμαμτέας κ. Νίκος Στεφάνου.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares