Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 21:22

Σημαντικό πέρασμα του ΑΟ Πάρου από τη Σαντορίνη [vid]

Πολύ σημαντική νίκη που τον ανέβασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε ο ΑΟ Πάρου στη Σαντορίνη, όπου επικράτησε με 0-4 του Καρτεράδου. Ο ι γηπεδούχοι επηρεασμένοι απ τις απουσίες δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση σε αντίθεση με τον Α.Ο Πάρου που πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και πέρασε με το ευρύ 0-4 από το νησί του ηφαιστείου. 

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν για μια πολύ όμορφη στιγμή καθώς φωτογραφήθηκαν με ένα πανό του συλλόγου Φλόγα στηρίζοντας έμπρακτα το σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια με τον Α.Ο Καρτεράδου να δωρίζει τα έσοδα του σημερινού αγώνα ενώ βρέθηκαν στο γήπεδο και εκπρόσωποι του οργανισμού μοιράζοντας φυλλάδια στο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο της Σαντορίνης.

Τα γκολ

Στο 25΄ ο Αρκουλής εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του Σόνι, κυνήγησε τη φάση, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ από διαγώνια θέση νίκησε τον Ροδάκη, για το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης, στο 39΄ανατράπηκε στην περιοχή, με τον κ. Ανδρικόπουλο μα δείχνει την άσπρη βούλα και τον Τριανταφυλλίδη να είναι εύστοχο στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το 0-2.

Η επανάληψη ξεκίνησε με 2 γρήγορα γκολ για τους φιλοξενούμενους, τα οποια ακι έκριναν την αναμέτρηση. Αρχικά στο 52΄ο Χίσκα με σουτ στη κίνηση μετά απο κόρνερ έκανε το 0-3 και στο 55΄ο Σαρρής με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ανδρκόπουλος , με βοηθούς τους κ.κ. Νάκκα και Παντελάκη.

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (Στάθης Φίλων): Ροδάκης, Κουλόλι (59΄Τριαντάφυλλος), Βαρμάζης, Σόνι (74΄Κουρπέτης), Ντάλλας (59΄Φέκα), Φ'ιλων, Αχμετάι, Κουλόλι, Ζαχαράκης (51΄Αρβανίτης), Παναγιωτίδης, Τομορι.

Αναπληρωματικοί: Πελεκάνος, Φρατζέσκος, Χάλαρης.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος): Νίκας, Σωτηρόπουλος, Ρέλλας (89΄Χερουβείμ), Μπέτσα, Καμπάσης, Χίσκα, Αρκουλής (58΄Κούτσα), Γαβαλάς (50' Ζγουράτι Α.), Σαρρής, Τριανταφυλλίδης (78΄Βλακάς), Γιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί: Χαριστός, Λουκής, Ζγουράτι Φ.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε απο το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares