×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 23:58

Άνετο πέρασμα από τη Νάξο η Θύελλα Καμαρίου

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, παίζοντας ωστόσο κατά διαστήματα «επιβλητικό» ποδόσφαιρο, η Θύελλα Καμαρίου δεν δυσκολεύτηκε έναντι της νεανικής ομάδας του ΠΑΣ Νάξου, παίρνοντας τη νίκη με 0-7 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Πλέον η ομάδα του κ. Μιχάλη «βλέπει» Πανναξιακό στο ντέρμπι του 3ου Ομίλου, αγώνας που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η αναμέτρηση εξ αρχής είχε ελάχιστο ενδιαφέρον, καθώς η Θύελλα ταξίδεψε στη Νάξο ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Ο ΠΑΣ Νάξου άλλωστε δεν είχε στα πλάνα του το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης ως προς την έκβαση του αγώνα.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν το 90λεπτο να εξελιχθεί σε τυπική διαδικασία για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του κ. Σπαή, όπως έχουμε προαναφέρει εδώ και πολύ καιρό, είναι αδύνατο να «χτυπήσουν» τέτοια παιχνίδια, συλλέγοντας ωστόσο εμπειρίες, που θα είναι χρήσιμες για το μέλλον των ποδοσφαιριστών της Ναξιώτικης ομάδας.

ΕΙΧΕ.. 7 ΜΠΟΦΟΡ

Η Θύελλα Καμαρίου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα 16 λεπτά βρέθηκε να προηγείται με 0-3, χάρη στα τέρματα των Μαυρομάτη στο 3’, του Αρβανίτη στο 13’ και το αυτογκόλ του Σέργη στο 16’. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το τρίτο τέρμα θα μπορούσε να κατοχυρωθεί στον Σπανό που έκανε και το σουτ, ωστόσο ο ρέφερι της αναμέτρησης θεώρησε πως ο Σέργης επηρέασε τη φάση και για αυτό άλλωστε το συγκεκριμένο τέρμα, θεωρήθηκε ως αυτογκόλ.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πετύχει και εκείνος με τη σειρά του ένα τέρμα, εάν το σουτ του Καράϊ στο 36ο λεπτό, είχε περισσότερη δύναμη, το οποίο και απέκρουσε με ευκολία ο πανύψηλος γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Ανδριόλας.

ΧΑΜΗΛΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 4 ΓΚΟΛ

Στην επανάληψη το «μομέντουμ» έπεσε. Ο ρυθμός κυμάνθηκε σε χαμηλά στάνταρ, αφού και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να βρει χώρους, χάνοντας όμως τη μπάλα στις πρώτες επαφές. Μοναδική απειλή ο αποκομμένος Μοσχονάς, ο οποίος προσπάθησε με κάποιες ατομικές ενέργειες να απειλήσει τον Ανδριόλα.

Η Θύελλα στη συνέχεια εκτόξευσε το δείκτη του σκορ στο 0-7. Ο Δαβιλάς στο 68’ έβαλε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ (0-4), ο Ερρίκος που για ακόμα ένα παιχνίδι ταλαιπώρησε την αριστερή πλευρά των αντιπάλων, έγραψε το 0-5 στο 70’, ενώ ο Σπανός στο 74’ και ο Γιαννής στο 89’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, εάν οι ποδοσφαιριστές του κ. Μιχάλη δεν αστοχούσαν και σε άλλες ευκαιρίες που τους δόθηκαν κατά διαστήματα, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως οι Καμαριανοί δεν «έριξαν στροφές» ούτε όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Νεοκοσμίδη και των βοηθών Ψαρρά και Χατζόπουλου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Χαριτίδης, Κατσιούλης, Καράϊ Σ. (67’ Κόρρα), Πιτταράς, Μασούρας, Μοσχονάς (82’ Σιδέρης), Καραπάτης, Σέργης, Λαγογιάννης, Σερμάντι, Μελανίτης

Αναπληρωματικοί: Καραμπάτσης, Φουτάκογλου

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας (80’ Κόντρα), Λυγνός (65’ Νομικός), Σπανός (67’ Δανέζης), Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Αρβανίτης, Δαβιλάς, Μαυρομάτης (75’ Βλαβιανός)

Αναπληρωματικοί: Ζαχαράκης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares