Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 11:14

Πρώτο και καλύτερο το Φιλώτι 2-3 τον ΑΟ Πάρου [vid-pics]

Με τον Σταματίου να συνεχίζει το σκοράρισμα (2 γκολ), ο ΑΜΣ Φιλωτίου πέρασε με 2-3 μέσα από την Πάρο κόντρα στον ΑΟ Πάρου και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου της 2ης φάσης του πρωταθλήματος για την παραμονή, πιστοποιώντας πως ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη σειρά των αγώνων.

Ο ΑΟ Πάρου εξασφάλισε και μαθηματικά την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων μετά την ήττα του Ανδριακού στην Σύρο από τον Πάγο, όμως δεν έχει καθαρίσει με την θέση που θα οδηγήσει στο μπαράζ και αν δεν το κάνει στην Άνδρο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το τελευταίο ματς με τον Πάγο στην Πάρο να κρίνει ποια ομάδα θα παίξει μπαράζ με τον Μαρπησσαικό.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Μέχρι το 34' που άνοιξε το σκορ, μόνο δύο φάσεις συνέβησαν.
Στο 25' ο Αρκουλής κατέβασε ωραία και σούταρε μόλις άουτ και στο 29' ο Βασιλάρης έδιωξε στη γωνία του κεφαλιά του Σταματίου.
Το Φιλώτι έδειχνε στο πρώτο μέρος ανώτερη ομάδα και προηγήθηκε στο 34' όταν σε μπροστινή μπαλιά η άμυνα βρέθηκε εκτός θέσης και ο Σταματίου πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για το 0-1.
Πριν λήξει το ημίχρονο το Φιλώτι διπλασίασε τα τέρματα του με πολύ ωραίο γκολ.
Ήταν το 44' όταν η μπάλα άλλαξε στον Κωττάκη που σέντραρε στον Σταματίου, αυτός με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι για να σκοράρει με δύτερη κεφαλιά σε κενή εστία ο Πράσινος.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς στο 48' με εκπληκτικό κτύπημα φάουλ του Χατζία
μειώνοντας σε 1-2 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.
Το Φιλώτι παρουσιάστηκε πιο χαλαρό, δεν τελείωσε μία φάση με τον Νταή στο 65' που αιφνιδιάστηκε μετά την ασθενή απόκρουση του Βασιλάρη και την πρόσκρουση της μπάλας στο δοκάρι και ο ΑΟ Πάρου στο 73' ισοφάρισε με συρτό γωνιακό σουτ του Νίκα σε 2-2.
Και ενώ οι ομάδες έδειχναν συμβιβασμένες με την ισοπαλία, ήλθε στο 88' μία έξοχη ατομική προσπάθεια του Σαντέ που ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτυ με το οποίο ο Σταματίου χάρισε την νίκη στην ομάδα του με 2-3.
Με κατάχρηση σφυριγμάτων, συνήθως λανθασμένων και κίτρινων καρτών που δεν βοηθούσαν το παιχνίδι η διαιτησία του κ.Ρούσσου ενώ σε κακή ημέρα η κ. Μαργαρίτη είχε λανθασμένες υποδείξεις.
Με σωστές υποδείξεις ο κ.Μουτάφης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Βασιλάρης, Σένκα, Τσούκε, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Χατζία, Αρκουλής, Κληρονόμος [67' Σαρρής Κ.Π ], Τσόκα [85' Πρίφτης ], Τριανταφυλλίδης, Νίκας.
ΠΑΓΚΟΣ: Φραντζεσκάκης, Ρομάριο, Λάμπρου [αν. τερμ. ], Σάμιος, Σκιαδάς Σπ.
ΦΙΛΩΤΙ: Ξένος, Μακρυμανώλης, Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Εζεμπαέγκμπου [ 89' Μπόσκου ], Πράσινος, Σταματίου, Νταής, Κωττάκης, Σαντέ, Σκοπελίτης [ 58' Μεμλίκα ].
ΠΑΓΚΟΣ: Σπυρόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares