Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 22:27

Ο ''Πόθος'' της κούπας και τα συλλεκτικά μπλουζάκια

Μερικές ιστορίες στο ποδόσφαιρο αγγίζουν πραγματικά τα όρια τις ανατριχίλας!

Το λέω αυτό γιατί έχω γνωρίσει από κοντά ανθρώπους να αγαπάνε με πάθος τις ομάδες τους, να κλαίνε γι αυτές και να χαίρονται επίσης απεριόριστα με τις επιτυχίες τους!

Ένας από αυτούς και απεικονιζόμενος κ. Ποθητός Μενδρινός (Πόθος), που με καμάρι ποζάρει με την συλλεκτική φανέλα του Πανθηραϊκού, παρέα με τον πρόεδρο Νίκο Καμπουράκη.

Φέρει τον τίτλο του «Φυσικού ηγέτη» στον Πανθηραϊκό, έχει πανηγυρίσει πριν πολλά χρόνια επιτυχίες του συλλόγου και πραγματικά είναι πολύ σημαντική στιγμή για εκείνον, όπως και για κάθε αγνό Πανθηραϊκό, αλλά και για κάθε Σαντορινιό, η γιορτή που θα στηθεί το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο της ομάδας στα Φηρά, όπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανναξιακό, θα πραγματοποιηθεί η απονομή στον πρωταθλητή.

Η ανακοίνωση τους συλλόγου για την απονομή

Υπενθυμίζουμε στους φίλους της ομάδας μας ότι το Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 19:30, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού, η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και τον Πανναξιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Ε.Π.Σ Κυκλάδων, θα απονείμει στην ομάδα μας το Πρωτάθλημα Κυκλάδων και θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Στους φίλους της ομάδας μας θα προσφερθεί το συλλεκτικό - αναμνηστικό μπλουζάκι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ όσοι βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου, θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα. Επίσης, κατά την ανάπαυλα του αγώνα μεταξύ του Πανθηραϊκού και του Πανναξιακού, η Ε.Π.Σ Κυκλάδων θα απονείμει στην Λάβα Εμπορείου το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε την ομάδα του Εμπορείου, που κέρδισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Και μην ξεχνάμε… Δεν είναι πολύς καιρός, που ο κ. Μενδρινός, μαζί με όλους τους φίλους του συλλόγου, επίσης πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου! Το Σάββατο θα γιορτάσει για ακόμη μία φορά… Του ευχόμαστε όμως την μεγάλη γιορτή να την ζήσει με την άνοδο της ομάδας του στη Γ΄Εθνική στις 6 Ιουνίου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares