Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 02:19

Ασταμάτητος ο ΑΟ Σύρου

Απαλλαγμένος από το άγχος ο ΑΟ Σύρου έδειξε χθες στο γήπεδο της Άνω Σύρου τις πραγματικές δυνατότητες που διαθέτει σαν ομάδα και επικράτησε με το ευρύ 6-1 της Άνω Μεράς.

SYROS KATHODIGISIΗ ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη, πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση, έβαλε παρακαταθήκη για το μέλλον, καθώς οι νεαροί κυρίως παίκτες του ΑΟΣ, έδειξαν ότι μπορούν να χτίσουν έναν κορμό με λαμπρό μέλλον.
Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου έκρινε από νωρίς την αναμέτρηση, η οποία βάσει του τελικού σκορ δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.
1-0 Μόλις στο 5ο λεπτό ο Αμπντούλ με σε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, είδε τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζάβρα. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης του ΑΟΣ έγινε δημιουργός, πάσαρε και ο Λούσσας με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ομάδας της Σύρου.
2-0 Στο 32’ ο Αμπντούλ, μετά την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Καρίμαλη από τα δεξιά, με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον Α.Ο. Σύρου.
3-0 Ο Αφρικανός παίκτης των Συριανών στο 46’  με ένα ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-0, σκορ που έκλεισε το πρώτο μέρος.
4-0 Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ, στο 52’ ο Μπαλόπιτας με πλασέ έπειτα την ωραία ενέργεια και πάσα του Καρίμαλη από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 4-0.
4-1 Η Άνω Μερά πέτυχε το γκολ της τιμής στο 70’ , όπου ο Ραπάι εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Πρίντεζη και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Α.Ο. Σύρου για το 4-1.
5-1 Αφού στο 76’ ο Ραμπαβίλας έχασε μία ακόμη τεράστια ευκαιρία όταν σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχή κατέληξε στην συμβολή των δοκαριών, στο 88’ ο Κάρολος Ρούσσους μετά την πάσα του Γκούφα από τα αριστερά της περιοχής, με πλασέ έκανε το 5-1.
Διαιτητής ήταν ο κ. Δεληγιάννης με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Ρούσσο Ι.
MYKONOS MANDHLARAS6-1 Το τελικό σκορ της αναμέτρηση διαμορφώθηκε στο 93’, όταν ο Φραγκιάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη μεγάλη νίκη του ΑΟ Σύρου.
Α.Ο. Σύρου (Μ. Βαρθαλίτης): Μ. Πρίντεζης (73’ Καπέλλας), Καρίμαλης, Δημητρακόπουλος (60’ Φραγκιάς), Κόκκαλης, Μουράι, Κ. Ρούσσους, Βαβουράκης (50’ Γκούφας), Μπαλόπιτας, Λούσσας, Ραμπαβίλας, Αμπντούλ.
Άνω Μερά (Κ. Συριανός): Τζάβρας, Μπουμπούρης, Κουτσούκος (46’ Μπούζι), Τσελάι, Αμπιλαλάι, Οικονόμου, Κουκάς (54’ Ασημομύτης), Μουσάι (46’ Ανδρικόπουλος), Ραπάι, Γιόγιος, Δήμα.
*Το sportcyclades.gr, η Κονή Γνώμη και το Mykonos FM, ήταν τα μοναδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο γήπεδο της Άνω Σύρου και κάλυψαν δημοσιογραφικά αυτό το παιχνίδι που θα παρακολουθήσετε από την τηλεόραση του Volcano TV.

AOS ANO MERA 6-1 1AOS ANO MERA 6-2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares