Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 00:56

Επίδειξη ισχύος, και έφυγε για τελικό [pics]

Ο Πανθηραϊκός με τον Βέρμπη να ανοίγει λογαριασμό με χατ τρικ, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, νικώντας 4-1 την πολλή καλή Θύελλα και φτάνοντας τους εννέα (9) βαθμούς έχοντας το απόλυτο σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Β΄φάσης του πρωταθλήματος.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με πολλά happenings από τους γηπεδούχους και την στήριξη των φίλων της Θύελλας - μέσα σε φίλαθλο πνεύμα- οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων απέδωσαν καλό, ανοικτό ποδόσφαιρο, με δυνατές μονομαχίες, σε αθλητικά πάντα πλαίσια και με το θέαμα που προσέφεραν αποζημίωσαν του φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο.
Προβάδισμα από το ημίχρονο
Στην πρώτη τελική προσπάθεια του ματς, ο Δημητρακόπουλος επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Η απάντηση από τον Πανθηραϊκό ήρθε με την εκτέλεση φάουλ του Λούκα, που πέρασε επίσης άουτ. Στο 18' ο Δαμίγος επιχείρησε ένα συρτό σουτ το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Τσουκαλάς. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπρέσκα με σέντρα βρήκε τον Βέρμπη, η κεφαλιά του οποίου ωστόσο κατέληξε στην αγκαλιά του Ανδρούτσου.

Στο 22' ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Φύτρος εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά και ο Βέρμπης με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου, γράφοντας έτσι το 1-0. Στο 24' είχαμε την πρώτη αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα, με τον τραυματία Λούκα να αντικαθίσταται από τον Μηνδρινό.

Στο 26' ο Κωλέτσης με όμορφη ενέργεια από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 38' είχαμε αναγκαστική αλλαγή και για τη Θύελλα, αφού ο Μπαλής αποχώρησε λόγω τραυματισμού, με τον πρώην παίκτη του Πανθηραϊκού, Λύκο, να περνάει στο παιχνίδι. Στο 40' η Θύελλα απειλεί με τον Δαβίλα να δοκιμάζει ένα σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Τσουκαλάς.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Πανθηραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν έπειτα από πάσα στον κενό χώρο ο Μπρέσκα βρέθηκε σε πολύ καλή θέση και πλάσαρε τον Ανδρούτσο, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ της Θύελλας.
Υπόθεση Βέρμπη
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Ο Βέρμπης με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Ανδρούτσο να πέσει στη γωνία του και να αποκρούσει, όμως ο Μπρέσκα που κυνήγησε τη φάση πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 75' η Θύελλα κατάφερε να μπει και πάλι στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1.

Έπειτα από λάθος και σύγχυση στην άμυνα του Πανθηραϊκού, ο  Δαβιλάς, με ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά. Με το γκολ αυτό η Θύελλα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πιέσει, για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 79' ο πολύ καλός Δαβιλάς σούταρε και πάλι με τη  μπάλα να περνά άουτ. Στο 83' ο ιδιαίτερα δραστήριος Κωλέτσης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Ανδρούτσο να αιφνιδιάζεται αρχικά, και να διώχνει τελικά με γροθιές σε κόρνερ.

Στο 86' ο Πανθηραϊκός έφτασε τελικά στο γκολ που κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη. Ο Μηνδρινός σούταρε δυνατά, ο Ανδρούτσος έκανε την επέμβαση όμως ο Βέρμπης από κοντά μπήκε στη φάση και σκόραρε, σημειώνοντας μέσα σε αποθέωση το 3-1.

Λίγα λεπτά αργότερα, και πάλι ο Βέρμπης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ένα όμορφο, σκαφτό σουτ νίκησε τον Ανδρούτσο, διαμορφώνοντας με έξοχο τρόπο το τελικό 4-1. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Βέρμπης έψαξε με όμορφη κάθετη τον Περιάλη ο οποίος για λίγο δεν πρόλαβε να γίνει κάτοχος της μπάλας και να βρεθεί σε θέση τετ α τετ με τον Ανδρούτσο.
Τώρα ο Πανθηραϊκός ετοιμάζει βαλίτσες για τη Νάξο, όπου το Σαββάτο στις 10:00 θα διεκδικήσει την κούπα του Κυπελλούχου, κόντρα στον ΑΟ Σύρου. Η Θύελλα θα ανασυντάξει τις δυνάμεις της και έχοντας στην φαρέτρα της τα καλά στοιχεία που διαθέτει ως ομα΄δα θα κυνηγήσει τους πρώτους βαθμούς στην 3η αγωνιστική, όπου υποδέχεται τον ΑΟ Σύρου.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς τους κ. Κουλακιώτη και κ. Βάιλα.
Συνθέσεις
Πανθηραϊκος (Αερχοντάκης): Τσουκαλάς, Κρεμύδας (70' Βλαβιανός), Στρατηγάκης, Ντεκίδης, Ρουσάκης, Λούκα (24' Μηνδρινός), Φύτρος, Γκουτσούλας (85' Περιάλης), Βέρμπης, Μπρέσκα, Κωλέτσης.
Αναπληρωματικοί: Περιάλης Γ., Μηνδρινός, Νικολάου, Καλαμάτας, Βλαβιανός, Βαρούχας, Αρβανίτης
Θύελλα (Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος, Φίλων, Μπρίτσα, Δημητρακόπουλος, Σπανός, Γιαννής, Βλαβιανός (46' Ερρίκος), Μπαλής (36' Λύκος), Δαμίγος (79' Γκιργκίρης), Δαβιλάς, Σάμπα.
Αναπληρωματικοί: Πάγια, Λυγνός, Λύκος, Αλεφραγκής, Ερρίκος, Μπιμπα, Γκιργκίρης


Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares