Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 12:26

Με απουσίες ο ΑΟ Πάρου στη Σαντορίνη

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα υποδέχεται σήμερα στις 17:00 ο Πανθηραϊκός τον ΑΟ Πάρου που ταξιδεύει με αμυντικές ελλείψεις στη Σαντορίνη.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλάκος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των δύο βασικών του στόπερ, καθώς ο Μπαρμπαρήγος είναι τιμωρημένος (κόκκινη) και ο Δελημπαλταδάκης θα απουσιάσει για προσωπικού λόγους. Το απουσιολόγιο του ΑΟ Πάρου συμπληρώνει ο ακραίος επιθετικός Βασίλης Καράι, ο οποίος επίσης είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον ΑΜΣ Φιλωτίου. Αντίθετα στην διάθεση του κόουτς των Παριανών επανέρχονται οι Χατζία και Κορτιάνος που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Γενικά ήταν μία δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας, με πιο σοβαρό πρόβλημα αυτό του Τριανταφυλλίδη στη μέση, που τελικά ακολούθησε την αποστολή.

Εκτός της αναγκαστικής λύσης στα στόπερ με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη εμφάνιση του Μετάι που πλέον είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του.

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων τώρα, απουσίες πλην του Κουκούλη δεν θα υπάρξουν και οι μπλε θέλουν να συνδυάσουν νίκη με καλή εμφάνιση για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο των Φηρών.

Τη σεζόν 2010-2011, όπου οι δύο ομάδες έπαιζαν στον ίδιο όμιλο για τελευταία φορά ο Πανθηραϊκός είχε υποδεχτεί τον ΑΟ Πάρου στον 2ο γύρο, νικώντας με το ευρύ 7-1, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΑΟΠ είχε πάρει το τρίποντο με 3-2.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00. Διαιτητές θα είναι οι: Βακόνδιος, Νεοκοσμίδης και η κα. Ψαρρά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares