Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 01:56

«Απλά ο καλύτερος» Ρελαντί 3-0 τον Αίαντα

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο ΑΟ Σύρου το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Αίαντα Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο ΑΟ Σύρου το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Αίαντα

Μπορεί να χρειάστηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να πάρει μπροστά και να εξασφαλίσει την είσοδο του στην τετράδα του Κυπέλλου ο ΑΟ Σύρου, αλλά όταν τελικά αυτό έγινε δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αίαντα, τον οποίο, ειδικά στην επανάληψη «εξαφάνισε» από το γήπεδο, φιλοδωρώντας τον με τρία (3) τέρματα.

Υπήρξε για 15΄

Ο Αίαντας του Γιώργου Ρούσσου μπήκε φουριόζος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, έχοντας μάλιστα ένα δοκάρι με τον Μπαλόπιτα στο 14, που σε συνδυασμό με μία καλή ευκαιρία που είχε στην αρχή της επανάληψης ήταν ότι καλύτερο παρουσίασε επιθετικά στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Αίαντα προσπάθησαν να απειλήσουν με 1-2 ακίνδυνα σουτ, αλλά στη συνέχεα αναλώθηκαν στην αμυντική τους λειτουργία και την περιφρούρηση του Σταματίου, ο οποίος σήμερα μπορεί να μη σκόραρε, αλλά ήταν αυτός που σέρβιρε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Ουσιαστικά το ματς έγειρε προς την πλευρά του ΑΟΣ όταν ο Λεονάρδος Πρίντεζης πέρασε στο παιχνίδι (26΄) στη θέση του τραυματία Μητσόπουλου, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο, με τον Τερόλη να αναλαμβάνει το κέντρο της άμυνας μαζί τον Κόκκαλη και οι δυο τους να χτίζουν τοίχο μπροστά στην εστία του Καραμαλίγκα.

Πλουραλισμός

Ίσως το σημερινό παιχνίδι να έφερε στο προσκήνιο κάποια πράγματα που ήθελε να δει από την ομάδα του ο τεχνικός Μάκης Πούλος, ένα από αυτά και ο επιθετικός πλουραλισμός του ΑΟ Σύρου, όπου φάνηκε πως πολλές φορές οι ρόλοι μπορούν να αντιστραφούν μέσα στο παιχνίδι των Συριανών και οι εκτελεστές μπορούν να μετατραπούν σε δημιουργούς ή το αντίθετο.

1-0   Με το σφύριγμα της έναρξης του 2ου ημιχρόνου (46΄) Περιάλης και Σταματίου συνεργάζονται με τρόπο που δικαιολογεί την κλάση τους, με τον Τηνιακό άσσο να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

2-0   Στο 62΄ο ΑΟΣ Κερδίζει φάουλ λίγο πιο κάτω από το κέντρο, με τον Λεονάρδο Πρίντεζη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να στέλνει την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Κόκκαλη με τον τελευταίο να μη δυσκολεύεται να κάνει το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά.

3-0   Και φτάνουμε στο 89΄, όπου ήρθε το κερασάκι στην τούρτα (3-0) για τον ΑΟΣ… αυτή τη φορά ο Ελ Κάντι σε ρόλο δημιουργού και ο Σταματίου σε αυτόν του "σερβιτόρου" φτιάχνουν ένα έτοιμο γκολ για τον "man of the mats" Λεονάρδο Πρίντεζη, με τον τελευταίο να σκοράρει μέσα στην αποθέωση του γηπέδου.

Συνθέσεις

ΑΟ ΣΥΡΟΥ: (Πούλος Μ.) Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Βαβουράκης, Κόκκαλης, Μητσόπουλος (26' Πρίντεζης), Μαραγκός (65' Χαβδούλας), Ελ Κάντι, Τζώρτζης, Σταματίου, Περιάλης Γ., Τερόλης (82' Σούρλας).

ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ: (Ρούσσος Γ.), Συριανός, Καράβας (64' Παπαδάκης), Τσιριγώτης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μανουδάκης, Μπαλόπιτας, Μουράϊ, Ρούσσος, Σαγκινέτος (64' Γιαννάκος), Λούσας (49' Μεμάϊ). 

Οι καλύτεροι των καλύτερων

Αφεντικό – αφεντικό…. Μα αφεντικά δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο ρε παιδιά…. Απλά υπάρχουν κάποιες ομάδες που μπορούν να δικαιολογήσουν και παράλληλα να δικαιώσουν εμάς που τολμάμε με έναν τίτλο: "Οι καλύτεροι στους καλύτερους".

Όταν μία ομάδα με 2 στα 2 παιχνίδια και μάλιστα με 4-0 συνολικά τέρματα, δεν διεκδικεί κανένα τίτλο αφεντικού, αλλά σίγουρα αυτόν της καλύτερης ομάδας.

Φυσικά όταν μιλάμε με στοιχειοθετημένο ρεπορτάζ κάποιοι πειράζονται και επιχειρούν φίμωση και λογοκρισία. Αυτό είναι πρόβλημα τους εμείς έχουμε ως συμπαραστάτη τις χιλιάδες των αναγνωστών μας, αλλά και κάποιους από τους παίκτες του Αίαντα, οι οποίοι ζήτησαν συγνώμη από το siteμας διότι δεν μπόρεσαν να μιλήσουν για το παιχνίδι λόγω της απαγόρευσης της κατά τ άλλα ανοιχτόμυαλης διοίκησης.

Περισσότερα για το παιχνίδι σε επόμενες αναρτήσεις μας

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares