Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 15:35

Άνετη πρόκριση για την ''Dream Team'' του Πανθηραϊκού [vid]

Μία ομάδα που αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές της Κ17, ο Πανθηραϊκός ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση της πρεμιέρα του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Κρεμμύδα που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο στο κύπελλο Κυκλάδων και παράλληλα θα συμμετάσχουν στην β΄ ομάδα του ΑΣ Σαντορίνης ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό φίλο της ομάδας αποδίδοντας κατά διαστήματα απέναντι στον Αστέρα Τραγαίας τον οποίο και νίκησαν 4-0, παίρνοντας έτσι μία άνετη πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τραγαίας του Θοδωρή Χαβδούλα έδειξε ότι έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά θέλει αρκετή δουλειά για να καταστεί ανταγωνιστικός απέναντι σε τόσο ''φρέσκιες'' ομάδες όπως ο Πανθηραϊκός.

Μετά την πρόκριση του, ο Πανθηραϊκός θα μάθει τον αντίπαλο του στη β΄ φάση, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 5/10 στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

ΦΑΣΗ ΠΕΝΙΚΟΥ

Η εικόνα του ματς

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πανθηραϊκός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπου κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στο ημίχρονο και να «πατήσει γκάζι» στην επανάληψη, όπου διεύρυνε ακόμη περισσότερο τη νικη του.

Πιο δυνατά ξεκίνησε ο Πανθηραϊκός, που είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, απειλώντας στο 2' με την κεφαλιά του Κρεμμύδα να περνάει άουτ.

Ο Βαμβακούσης φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός από το ξεκίνημα και έχασε δύο ευκαιρίες στο 13' και το 17', με αμφότερες τις προσπάθειές του να μη βρίσκουν στόχο.

Στο 19' ο Γκόγκα βρέθηκε στην περιοχή και έκανε το σουτ από τα πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά. Στο 20' το σουτ του Μαυρίκη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Βαμβακούση δύο λεπτά αργότερα.

Η Τραγαία παρέμεινε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, με τον Πανθηραϊκό να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Μαυρίκης με εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 στο 37'.

Ο Πανθηραϊκός δεν κατέβασε το πόδι από το γκάζι ούτε στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ.

Ο Γκόγκα μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 στο 59' και στο 69' ο Λαμάι με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε από κοντά ο Λυγνός στο 73'.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ

Διαιτητής ήταν ο κ. Βάιλας, με βοηθούς τους κ.κ. Καλόγερα και Νάκκα.

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης (69' Σιγάλας Α.), Λαμάϊ, Δαμίγος, Μπούζι, Φεγγης, Βαμβακούσης, Γκόγκα, Βεζύρης (60' Καρράς), Κρεμμύδας, Χοτζάι, Μαυρίκης (57' Σιγάλας Ε.)

Αστέρας Τραγαίας (Χαβδούλας): Χωριανόπουλος, Βερύκοκκος (66' Παραράς), Καγκάνης, Χωριανόπουλος (60' Ψαρρός Σπ.), Σαρρής, Νίλος, Φράγκος (60' Ψαρρος Στ.), Μαργαρίτης, Ρενίκου, Σαλτέρης, Δρύλλης

ΟΜΑΔΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares