Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011 21:09

Πέρασε η Άνω Σύρος

asteras-anw_syros_1-2_kypello_24-9-2011_1

Στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλου Κυκλάδων βρίσκετε από το Σάββατο το απόγευμα η Άνω Σύρος, αφού επιβλήθηκε με 2-1 στο γήπεδο της Ερμούπολης του Αστέρα Σύρου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Δημητρακόπουλος στο 13' και Πάπιτσης στο 53'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ρηγούτσο όμως ήταν αργά καθώς το παιχνίδι μετά από ένα λεπτό ολοκληρώθηκε.

asteras-anw_syros_1-2_kypello_24-9-2011_2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ: Ρούσσος, Λουμής (69' Σφακιανάκης), Παράβαλος, Βασάλος, Καμπάνης, Καλόγερας, Βαμβακούσης (75' Σιγάλας), Ρηγούτσος, Ζερβάκης, Κόκκαλης, Ξανθάκης (59' Ψαρράς).

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Σαγρές, Δημόπουλος, Βαβουράκης, Τσιάκαλος, Αναγνωστόπουλος, Μπελεγρίνης, Πάπιτσης (73' Σαρτζετάκης), Δημητρακόπουλος (73' Αληφραγκής), Σαγκινέτος, Μανουδάκης, Πρίντεζης (30' Μελισσακης).

Το φιλμ του αγώνα

Στη πρώτη καλή φάση μπροστά από τις δύο εστίες η Άνω Σύρος άνοιξε το  σκορ στο13’ με τον Γιώργο Δημητρακόπουλος. Ο Μεσοαμυντικός της Άνω Σύρου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρούσσου έπειτα από την κεφαλιά του Πρίντεζη από τα δεξιά της επίθεσης της Άνω Σύρου.

Στο 39’ ο Ρούσσος κράτησε μέσα στο παιχνίδι την ομάδα του καθώς με το ένα χέρι έδιωξες το πλασέ του Πάπιτση. Στη συνέχεια της φάσης ο Μανουδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως, Λάμπρος Μενδρινός, καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον παίκτη των φιλοξενούμενων.

Ο Κόκκαλης έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αστέρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος, όταν δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Ξανθάκη.

Στο 53’ ο Πάπιτσης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το τραγικό λάθος του Ρούσσου και διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό της Άνω Σύρου.

Στο 76’ ο Αναγνωστόπουλος πρόλαβε την τελευταία στιγμή με ωραίο τάκλιν τον Ρηγούτσο ο οποίος ήταν μόνος απέναντι στον Σαγρέ.

Στο 81’ ο Σαγρές κράτησε το μηδέν για την ομάδα του με διπλή προσπάθεια. Ο Ζερβάκης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Άνω Σύρου  όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο 86’ ο Μενδρινός ακύρωσε μετά την υπόδειξη του βοηθού του ως οφ σάιντ, τέρμα του Αστέρα που σημείωσε ο Καμπάνης.

Στο 91’ ο Ρηγούτσος στο 91’ μείωσε για τον Αστέρα σε 1-2 μετά την επαναφορά της μπάλας από το δοκάρι του Κόκκαλη.

Όλα τα αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν εδώ...

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares