Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 00:20

Τελικός με Κύπελλο ήθους στον ΠΑΣ Νάξου

Μπορεί ο Κυπελλούχος Κυκλάδων να προκύψει το Σάββατο στον τελικό Κυπέλλου, όμως ο πρωταθλητής ήθους έχει κριθεί και αυτός σύμφωνα με την ΕΠΣ Κυκλάδων είναι ο ΠΑΣ Νάξου που θα παραλάβει το σχετικό Κύπελλο στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού.

Η ομάδα της Νάξου στα λίγα χρόνια ύπαρξης της παραλαμβάνει για 2η φορά το βραβείο, ενώ μετά από συμφωνία παιδιά των ακαδημιών της θα συνοδεύσουν τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό τερέν του γηπέδου.

Η σχετική ανακοίνωση στην σελίδα του ΠΑΣ Νάξου αναφέρει:

Το Σάββατο το πρωί στις 10:00 γίνετε στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ ο τελικός του κυπέλλου Κυκλάδων ανάμεσα στον Α.Ο Σύρου και τον Πανθηραϊκός Α.Ο . Η ΕΠΣ Κυκλάδων αποφάσισε στο ημίχρονο του αγώνα να απονείμει στην ομάδα μας το Κύπελλο Ήθους. Επίσης μας ζητήθηκε, στα πρότυπα των μεγάλων κατηγοριών, μικροί μας ποδοσφαιριστές να συνοδέψουν κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο τις δύο αποστολές, και η ομάδα μας το δέχθηκε. Όσοι μπορούν πρέπει να βρεθούν στο ΔΑΚ και να χειροκροτήσουμε τα μικρά μας παιδιά, την απονομή του κυπέλλου Ήθους στην ομάδα μας, αλλά και τον Κυπελλούχο Κυκλάδων όποιος και αν είναι αυτός.

K15 DAK

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares