Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 16:50

Ημερομηνίες για την έναρξη της χρονιάς.

Όπως είναι προγραμματισμένο από την ΕΠΣ Κυκλάδων τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Ένωσης στην Σύρο, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για το Κύπελλο Κυκλάδων, καθώς και των πρωταθλημάτων Ανδρών, Νέων και Παίδων.

Αυλαία στη ποδοσφαιρική χρονιά αναμένεται να ανοίξει στις 15 Σεπτεμβρίου, όπου θα διεξαχθεί η 1η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων. Εκτός της απουσία του ΑΟ Μυκόνου και του Πανναξιακού από τον θεσμό, τα πράγματα στο κύπελλο φαίνεται πως δεν θα αλλάξουν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς για καθαρά οικονομικούς λόγους, η 1η φάση θα διεξαχθεί μεταξύ ομάδων από τα ίδια νησιά.

Όσον αφορά τα πρωταθλήματα, που κατά 99% θα γίνει με τη περσινή μορφή των τριών ομίλων, σε αυτό η σέντρα αναμένεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, δηλαδή 5-6 του μήνα.

Μείζων πρόβλημα τα πλοία

Ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιώργος Χωριανόπουλος, ερωτώμενος από δημοσιογράφο του S.C τόνισε ότι, η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει κάνει τον πλήρη προγραμματισμό της, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρει να εξασφάλισε κάποιες διαβεβαιώσεις σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς οι περικοπές έχουν μπει για τα καλά και στον χώρο της ναυσιπλοΐας, ωστόσο από την ένωση υπάρχει μια χαραμάδα αισιοδοξίας, καθώς τα έγγραφα που έχουν φύγει από την Ένωση απευθύνονται προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως και στις εταιρίες που δρομολογούν τα πλοία τους στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares