Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 16:28

Στον αέρα το Μήλος-ΑΟΠ… έρχεται ο πρωταθλητής.

aop-pammiliakos1

Με δυσκολίες και εμπόδια οδεύει προς το τέλος του το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων.

Τελευταίο εμπόδιο, που παρουσιάστηκε είναι η δυσκολία της διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ του Παμμηλιακού και του ΑΟ Πάρου, οποίος είχε ορισθεί να γίνει την Παρασκευή 27/4.

Όμως μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα δρομολόγια των πλοίων κρίνει την διεξαγωγή του συγκεκριμένου εξαιρετικά αμφίβολη.

Η Επιτροπή Ορισμών Αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων προσπαθεί να κάνουν ότι είναι δυνατών για να γίνει το παιχνίδι, καθώς όπως μας έγινε γνωστό και από τον Πρόεδρο της Επιτροπής τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και θα γίνει ότι είναι δυνατόν, ώστε την επόμενη εβδομάδα να ξεκαθαρίσει τουλάχιστον η πρωτιά στην Κατηγορία και να δηλωθεί ο πρωταθλητής στην ΕΠΟ, προκειμένου να συμμετάσχει στην κλήρωση των αγώνων μπαράζ.

MOUTAFHSΟ Πρόεδρος της Επιτροπής Ορισμών Κύριος Κώστας Μουτάφης μα είπε για τα συνεχόμενα προβλήματα:

«Οι φετινές δυσκολίες στα δρομολόγια των πλοίων είναι πρωτοφανείς. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάποια απαγορευτικά απόπλου… Φέτος εκτός των απαγορευτικών βρεθήκαμε αντιμέτωποί και με απεργίες, καθώς και με ζημιές πλοίων, οι οποίες μας έβγαλαν εκτός χρονοδιαγραμμάτων. Μετά από όλα αυτά καταφέραμε να βγάλουμε εις πέρας το δύσκολο πρόγραμμα των αγώνων και καλώς εχόντων των πραγμάτων το επόμενο Σ/Κ θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τον πρωταθλητή». 


Διαιτητές και τελικές ώρες αγώνων...


Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares