Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 14:16

Πρώτη νίκη, πρώτη ήττα! (videos)

aop-pan8iraikos_2011_1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΑΟ Πάρου, αντιθέτως αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Πανθηραϊκό που τον απομακρύνει από την κορυφή.

{div float:left}{/div}Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και κράτησε τους περίπου 100 θεατές σε εγρήγορση έως το 75’ περίπου λεπτό, ωσότου δηλαδή γίνει το 3-1 για τον ΑΟΠ.

Η ομάδα της Πάρου παρά τις σημαντικές τις απουσίες λόγω καρτών αλλά και τραυματισμών και τον κ. Ερρίκο να δίνει οδηγίες από την κερκίδα (λόγω τιμωρίας) κατόρθωσε να πάρει την  πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που όλος τυχαίως είχε συμβεί και στην περσινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Αντιθέτως η ομάδα του κ. Φουστέρη ήταν αρκετά χαλαρή με πολλά λάθη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά και στις επιθέσεις της, όπου οι περισσότερες φορές κατέληγαν στον πολύ καλό Χαριστό. Παρόλα αυτά ο Πανθηραϊκός αν και ταξίδεψε στην Πάρο με 18 παίκτες δεν έκανε καμία αλλαγή.

 

aop-pan8iraikos_2011_2

{div float:left}{/div}Φάσεις 1ου ημιχρόνου

Οι πιο σημαντικές φάσεις του 1ου ημιχρόνου ήταν στο 3ο λεπτό εκτέλεση φάουλ του Μηνδρινού, η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαριστού. 8ο λεπτό ο Δαφερέρας πασάρει όμορφα στον Αρκουλή στο ημικύκλιο όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ξαγοράρη. Ένα λεπτό αργότερα πάλι ο Μηνδρινός έπειτα από πάσα του Νομικού, ανάγκασε τον Χαριστό να εκτιναχτεί στο αριστερό του παραθυράκι και να αποκρούσει σταθερά την μπάλα. Ο Πέκα στο 13ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και δεξιά, ο Σταύρος Κελλίδης έπιασε δυνατή κεφαλιά όμως ο Χαριστός απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ. Στο 22ο λεπτό ο Μηνδρινός έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Σταύρο Κελλίδη  όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον πολύ καλό Χαριστό. Ο Νίκος Γιουρτζίδης στο 25ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρενιέρη και πάσαρε στον Αρκουλή, αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ξαγοράρη. Στο 30ο λεπτό ο Καζακίδης επιχείρησε δυνατό σουτ ανησυχώντας τον Ξαγοράρη και 4 λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό ο ΑΟΠ ανοίγει το σκορ όταν μετά από νέο λάθος της άμυνας του Πανθηραϊκού, ο Καβάλλης βρήκε όμορφα τον Αρκουλή ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ξαγοράρη και στο 41ο λεπτό πάλι μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών και του τερματοφύλακα ο Τσόκα βρέθηκε ξαφνικά με την μπάλα στα πόδια του όπου με χαρακτηριστική άνεση την έστειλε στα δίχτυα του Ξαγοράρη κάνοντας το 2-0 για τους Παριανούς. Η τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου ανήκει στον Πανθηραϊκό όταν στο 45ο λεπτό ο Μηνδρινός προσπάθησε να μειώσει όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

 


{div float:left}{/div}Οι φάσεις του 2ου ημιχρόνου

Ο Πανθηραϊκός μπήκε αρκετά δυνατά στις αρχές του 2ου ημιχρόνου χάνοντας κλασικές ευκαιρίες αλλά και μειώνοντας το σκόρ σε 2-1, όμως το 3ο γκολ του ΑΟΠ για περίπου ¼ τους πάγωσε ενώ από την άλλη ο ΑΟ Πάρου εύκολα ροκάνιζε τον χρόνο. Ο Πανθηραϊκός το τελευταίο 5λεπτό να αφυπνιστηκε αλλά οι επιθετικοί του δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 47ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Μηνδρινού ο Κουλόλι μέσα από την μικρή περιοχή προσπάθησε να πλασάρει τον Λαρισαίο πορτιέρο όμως ο Χαριστός ήταν πάλι στο σωστό σημείο αποκρούοντας σταθερά την μπάλα. Στο 51ο λεπτό ο Πανθηραϊκός μείωσε σε 2-1 όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μηνδρινού, πλάγια και δεξιά από την περιοχή του ΑΟΠ, ο Ρενιέρης έπιασε καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Χαριστού,  δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 57ο λεπτό ο Πανθηραϊκός είχε την πιο κλασική φάση για να φέρει το σκορ στα ίσια όταν ο Νομικός έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά όμως παρότι  η μπάλα πέρασε μπροστά από Κουλόλι και Κελλίδη, δεν μπόρεσαν να στείλουν σε κενό τέρμα την μπάλα στα δίχτυα. Στο 63ο λεπτό ο Καβάλλης αποβάλετε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες,  4 λεπτά αργότερα νέα χαμηλή σέντρα αυτή την φορά από τον Μηνδρινό, πάλι από αριστερά όμως και πάλι οι επιθετικοί του Πανθηραϊκού δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν, αφήνοντας την μπάλα να περάσει από μπροστά τους. Και στο 72ο λεπτό οι δύο ψηλοί του ΑΟΠ Καζακίδης και Γιουρτζίδης, έδωσαν εκ νέου αέρα 2 γκολ στην παριανή ομάδα, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αρκουλή ο Καζακίδης μέσα στην μεγάλη περιοχή πάσαρε με κεφαλιά στον Γιουρτζίδη και ο τελευταίος πάλι με κεφαλιά σημείωσε το 3-1. Η επόμενη φάση που έγινε ήταν στο 86ο λεπτό όταν από κόρνερ του Πέκα ο Μυλωνάς έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΠ και 2 λεπτά αργότερα ο Παναγιωτίδης έπειτα από πλασέ, έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΑΟΠ. Η τελευταία φάση ανήκει στους παριανούς όταν ο Δαφερέρας με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Τσόκα ο οποίος προσπάθησε να βγεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά ο Νομικός τον σταμάτησε στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

{div float:left}{/div}Στο τέλος του παιχνιδιού οι παίχτες του κ. Ερρίκου, χαρωποί έδιναν και έπαιρναν συγχαρητήρια ενώ οι παίκτες του κ. Φουστέρη έτρεχαν για να προλάβουν το πλοίο της επιστροφής.

Η επόμενη αγωνιστική θα βρει τον ΑΟΠ στο Αγερσανί όπου θα αντιμετωπίσει το ουραγό Φιλώτι ενώ ο Πανθηραϊκός θα υποδεχτεί στο Καμάρι τον ΑΟ Άνω Σύρου.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Χαριστός, Καβάλλης, Μπάλιος (90’ Βελέντζας), Λένια, Πετρόπουλος, Καζακίδης, Αρκουλής, Κρώνης (58’ Γιουρτζίδης Φ.), Δαφερέρας, Γιουρτζίδης Ν., Τσόκα (89’ Καλαμπαλίκης)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: (Φουστέρης Ι.), Ξαγοράρης, Μυλωνάς, Νομικός, Ρενιέρης, Γιαννακόπουλος, Κολούλι, Παναγιωτίδης, Κελλίδης Στ., Κελλίδης Γ., Μηνδρινός, Πέκα.


To 2o γκολ του ΑΟ Πάρου by sportcyclades

δείτε εδώ την βαθμολογία της Α' Κατηγορίας καθως και όλα τα αποτελέσματα


Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares