Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 22:45

Αυτόνομα στις εκλογές της ΕΠΣΚ ο συνδυασμός ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο»

Την ανακοίνωση της συμμετοχής του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Δεκεμβρίου έκανε γνωστή μέσω του sportcyclades.gr ο επικεφαλής κ.Χρήστος Καφτηράνης.

Η ανακοίνωση:

Κάποιοι πιστεύουν πως με διάφορα τεχνάσματα και ακολουθώντας τακτικές του παρελθόντος θα ξεγελάσουν και πάλι τα Σωματεία των Κυκλάδων και θα παρουσιαστούν , όπως έγινε και την προηγούμενη φορά ως "Σωτήρες" του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου , τάζοντας τα πάντα!!!

Δυστυχώς όμως γι αυτούς όλοι πλέον τους γνώρισαν και φυσικά θα κρίνουν και το έργο τους ....αυτό για το οποίο υπερηφανεύονται ότι έχουν κάνει!!!

Το μοναδικό , όμως , έργο τους ήταν η τιμωρία των ομάδων και η οικονομική τους αφαίμαξη με "πρόστιμα".!!! Έτσι λοιπόν ο κ. Φρέρρης , χρησιμοποιώντας τακτικές του ειδικού συμβούλου του προκήρυξε αιφνιδιαστικά εκλογές χωρίς καμιά ενημέρωση ως όφειλε στα Σωματεία!!!

Αιφνιδιαστικές όμως οι εκλογές είναι για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν γνώριζαν την τακτική του κ. Φρέρρη και του κ. Σιγάλα. Για μας ήταν κάτι που περιμέναμε , γιατι τους γνωρίζουμε πολύ καλά!!!

Τους απαντούμε λοιπόν πως ούτε αιφνιδιαζόμαστε , ούτε εκβιαζόμαστε και φυσικά δεν θα πέσουμε στη παγίδα ενός δήθεν ενιαίου ψηφοδελτίου!!!

Ένα Ενιαίο ψηφοδέλτιο, κύριοι , δεν αποφασίζεται από έναν .... αλλά είναι αποτέλεσμα διαλόγου, πριν ανακοινωθεί στα Μ.Μ.Ε. !! Αυτά είναι παιχνίδια στις πλάτες των Σωματείων για ευνόητους λόγους.!!!

Ο Συνδυασμός "Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο" πιστός σε αυτά που πίστευε και πιστεύει θα κατέβει αυτόνομος και ανεξάρτητος ...από κάθε επηρεασμό... και σε αυτές τις εκλογές , έχοντας συμμάχους μόνο τα Σωματεία , με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και την ενίσχυση των Ομάδων μας βοηθώντας τους παράγοντες στον αγώνα τους !!!

Θα θέλαμε να θυμίσουμε στα Σωματεία μας ποιους ψήφισαν για να τους εκπροσωπήσουν και ποιοι τους εκπροσωπούν σήμερα;;;; Πόσες ήταν οι παραιτήσεις και για ποιο λόγο;;; Ήταν ισότιμη η αντιμετώπιση όλων των ομάδων;;;; Η τωρινή διοίκηση της Ε.Π.Σ. υλοποίησε τις προεκλογικές της εξαγγελίες;;;; Η αιφνιδιαστική εξαγγελία των εκλογών έχουν και ένα καλό.... το τέλος της χειρότερης διοίκησης στην ιστορία της λειτουργίας της Ε.Π.Σ. ΌΛΟΙ μαζί για μια πραγματική αναβάθμιση του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.!!!

Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares