Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 23:00

Αθώοι Ξενικάκης και Σταματίου

Τελικά πρυτάνευσε η λογική και έφεξε η αλήθεια γύρω από τις πολύκροτες υποθέσεις, Ξενικάκη Σταματίου, οι οποίοι «αποκαταστάθηκαν» πλήρως από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ.

xenikakis MIKRIΗ χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής της ένωσης δικαίωσε τον έμπειρο προπονητή του Πάγου Ηλία Ξενικάκη, ο οποίος ορθός δίνει τεχνικές οδηγίες στην ομάδα του, αφού έχει προμηθευτεί την σχετική άδεια από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά η απόφαση

ΘΕΜΑ 4ο: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΟ ΣΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΗΛ. ΞΕΝΙΚΑΚΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΟ ΠΑΓΟΥ.

Η Π.Ε., σε συνέχεια της προηγούμενης απόφασης της, που είχε απορρίψει την σχετική καταγγελία και είχε αποφασίσει την κατάπτωση του παραβόλου, υπέρ της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, αποφαίνεται ότι ορθώς ο Β’ εκπρόσωπος του ΑΟ ΠΑΓΟΥ κ. Ηλίας Ξενικάκης έδινε τεχνικές οδηγίες κατά του αγώνα, αφού κατέχει σχετικό έγγραφο, που του έχει εκδώσει η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

STAMATIOY PANYGΌσον αφορά την υπόθεση Σταματίου, ο οποίος καλέστηκε και τελικά απολογήθηκε στην Π.Ε. Τα όργανα της ΕΠΣ, αφού εξέτασαν όλα τα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους, τελικά απάλλαξε τον παίκτη από τις όποιες κατηγορίες, αφού δεν προκύπτει από πουθενά η ενοχή του. Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο παίκτης λίγο έλειψε να προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες για συκοφαντική δυσφήμηση, μιας και αυτά που του καταλογιζόταν ήταν αποκυήματα της φαντασίας κάποιων Μ.Μ.Ε., όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο site μας.

Αναλυτικά η απόφαση

ΘΕΜΑ 2ο: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΟ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Ι. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ & ΑΟ ΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΠΑΓΟΣ – ΑΟ ΣΥΡΟΥ 13-10-2013.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε – μελέτησε:

α) την καταγγελία του Α.Ο. ΠΑΓΟΥ.

β) τα δημοσιεύματα του αγώνα, που αφορούσαν το περιστατικό της υβριστικής συμπεριφοράς του Ι. Σταματίου.

γ) την απολογία του ποδοσφαιριστή Ι. Σταματίου.

δ) την απολογία του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ.

ε) το Φ.Α. και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα.

Αποφασίζει την απαλλαγή του ποδοσφαιριστή Ι. Σταματίου και του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ λόγω αμφιβολιών διότι:

Α) Στο Φ.Α. και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα δεν αναφέρεται οτιδήποτε, για το καταγγελλόμενο γεγονός,

Β) Το καταγγελλόμενο γεγονός αναφέρεται σε ένα μόνο δημοσίευμα, (syrostoday) και σε κανένα άλλο, ενώ ο αγώνας καλυπτόταν και από άλλα Μ.Μ.Ε. (sportcyclades, cyclades 24, ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ), καθώς και στο προσκομιζόμενο οπτικοακουστικό μέσω (DVD) δεν είναι ευκρινές να ειπώθηκε κάτι υβριστικό από τον Ι. Σταματίου.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares