Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 19:05

«ΒΟΜΒΑ» με αποχώρηση Βακόνδιου

Ο διαιτητής που έχει κερδίσει με την αξία του τον σεβασμό όλων αποχωρεί σιωπηλά από την διαιτησία στις Κυκλάδες συνεχίζοντας την αιμορραγία σε έναν χώρο που ειδικά το τελευταίο διάστημα πλήττεται από συνεχόμενα φάουλ. Ο διαιτητής που έχει κερδίσει με την αξία του τον σεβασμό όλων αποχωρεί σιωπηλά από την διαιτησία στις Κυκλάδες συνεχίζοντας την αιμορραγία σε έναν χώρο που ειδικά το τελευταίο διάστημα πλήττεται από συνεχόμενα φάουλ.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω δείχνουν να είναι τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την διαιτησία στις Κυκλάδες, η οποία πλέον μοιάζει με ακυβέρνητο πλοίο και ένα – ένα τα μέλη του πληρώματος την εγκαταλείπουν.

Ας μην γινόμαστε ισοπεδωτικοί και να παραδεχτούμε ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει καλές χρονιές για την διαιτησία, όμως το 2014 φαίνεται πως κλείνει με άκρως αρνητικό πρόσημο για τον νευραλγικό τομέα του ποδοσφαιρικού στερεώματος των Κυκλάδων, που τελευταία κλυδωνίζεται από ισχυρές αναταράξεις.

Και όχι μόνο

Τον Νοέμβριο είχαμε το «πρώτο χαστούκι» με την αποχώρηση του Γιάννη Κουζούμη, με έναν από τους κορυφαίους των Κυκλάδων να αποφασίζει τότε την απεμπλοκή του από τις Κυκλάδες και να συνεχίζει την καριέρα του στην Ένωση του Πειραιά. Φαίνεται όμως ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή και η πόρτα της εξόδου έχει μείνει ακόμη ανοιχτή, καθώς σύμφωνα με πληροφορία έρχεται ακόμα ένα πλήγμα, με την αποστασιοποίηση και δεύτερου άξιου διαιτητή, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης όλων και πλέον θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι για φέτος δεν θα τον ξαναδούμε στα Κυκλαδίτικα γήπεδα.

Ο λόγος για τον Μάριο Βακόνδιο, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση του και είναι έτοιμος να αποτραβηχτεί από τα διαιτητικά πράγματα των Κυκλάδων.

Ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα κάπως στο άκουσμα της πληροφορίας και θέλησα να την διασταυρώσω προσπαθώντας να επικοινωνήσω με τον άξιο διαιτητή, ο οποίος εξ αρχής μου ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει πιστός στους κανονισμούς περί απαγόρευσης δηλώσεων, παρόλα αυτά όμως και μετά από αλλεπάλληλες δικές μου πιέσεις επιβεβαίωσε ότι όντως η απόφαση του να σταματήσει προσωρινά είναι τελεσίδικη, λέγοντας ότι αυτή αφορά προσωπικούς λόγους και όχι μόνο…

ΠελάτεςVAKONDIOS

Δεν ξέρω ποιους θα νοιάξει η δεύτερη παραίτηση μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, ούτε στο παρών άρθρο θα αναλύσω περαιτέρω τα της διαιτησίας. Νομίζω ότι υπάρχουν όργανα στην ένωση που θα πρέπει να προβληματιστούν περισσότερο από εμένα.

Όσο για την αρθρογραφία σχετικά με την διαιτησία αυτή σίγουρα θα συνεχίσει χωρίς εμπάθεια, με αποδείξεις και προς την κατεύθυνση να κάνουμε κάτι καλύτερο…. Προς το παρόν θα κρατήσω το «και όχι μόνο» του κ. Βακόνδιου… το μείων δύο ικανοί διαιτητές από τις λίστες της ΕΠΣ Κυκλάδων και θα κάνω μία ευχή το 2015 να δώσει φώτιση στους διοικούντες ώστε να βρουν με ποιον τρόπο θα σταματήσουν την αιμορραγία και να επαναφέρουν ξανά στις τάξεις της διαιτησίας μας ανθρώπους που χαίρουν της εκτίμησης από την συντριπτική πλειοψηφία των εμπλεκομένων του ποδοσφαίρου.

Κλείνω με μία δανική παράγραφο από τον εκλεκτό μου συνάδελφο κ. Σαρρή, ο οποίος στο σχετικό άρθρο της παραίτησης του Γιάννη Κουζούμη ανέφερε ότι, το σημαντικό είναι να βρεθεί ένας τρόπος που θα διαφυλαχθεί η αξιοπιστία της διαιτησίας σαν θεσμός… δεν βοηθούν καθόλου στην κατεύθυνση αυτή μέθοδοι, όπως πισώπλατα μαχαιρώματα, κουτσομπολιά και οι εργολαβικές τάσεις που εν τέλει είναι και το ζητούμενο της υπόθεσης.

VAKONDIOS1

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares