Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 17:54

Ευχαριστημένοι από την συμμετοχή των νέων παιδιών στον Άρη Σύρου

Τέλος και στις καλοκαιρινές προπονήσεις για την ομάδα του Άρη Σύρου, στις 31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση των Ακαδημιών αλλά και του παιδικού και εφηβικού τμήματος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι  κανονικά οι προπονήσεις σταμάτησαν 31 Μαΐου λόγω καλοκαιριού αλλά μετά την ομόφωνη απόφαση τόσο της διοίκησης αλλά και της προπονητικής ομάδας αποφασίστηκε να συνεχιστούν προαιρετικά μία φορά τη βδομάδα.

 

Όπως μας εξηγεί ο προπονητής των ακαδημιών κ. Λευτέρης Λαζαρίνος, αυτό έγινε για να μπορέσουν καινούργια παιδιά να ανακαλύψουν το άθλημα, αλλά και οι γονείς να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της οικογένειας του Άρη Σύρου, όπως επίσης και οι παλιοί αθλητές της ομάδας να μπορέσουν να δουλέψουν και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

«Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από την συμμετοχή των νέων παιδιών αλλά και των παλιών αθλητών που διψούν για το άθλημα αυτό, ακούγοντας τα παιδιά  να λένε ότι προτίμησαν τη προπόνηση από το να βρίσκονται σε κάποια παραλία, μόνο ικανοποίηση και χαμόγελα μας δίνει αυτή τους η μαρτυρία.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι από το Σεπτέμβρη θα είμαστε ακόμη πιο βελτιωμένοι και δυνατοί σ αυτή μας τη προσπάθεια!

 

Τέλος δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που δεν αφήνουν ούτε λεπτό την ομάδα μόνη αλλά και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σε όλα τα επίπεδα.» μας τόνισε ο κ. Λαζαρινός και κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία ανανεώνοντας μας το ραντεβού τον Σεπτέμβρη να γνωρίσουμε όλοι μαζί, από κοντά την ομάδας του Άρη και τον τρόπο λειτουργία του!

akadimies-ari-8-2013-2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares