Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 14:17

Ξεκινάει το 2ο πρωτάθλημα 3on3 στην Άνδρο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται πρωτάθλημα μπάσκετ 3on3, με τη συμμετοχή ομάδων από όλες τις περιοχές του νησιού μας.

andro-sidirika-vlamisΓαύριο, Μπατσί, Χώρα και Κόρθι δίνουν δυναμικό παρόν στη διοργάνωση, η οποία έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τη «μπασκετική» Άνδρο. Μετά από πολύ καιρό στασιμότητας και αδράνειας στον τομέα της καλαθοσφαίρισης, το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο άθλημα κερδίζει έδαφος, ιδίως μετά και την επιτυχία της διοργάνωσης 5on5, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες στη Μεσαριά, ενώ ταυτόχρονα δρομολογούνται οι διαδικασίες για δημιουργία «επίσημης» μπασκετικής εκπροσώπου της Άνδρου.

Η αγωνιστική θέληση που έχουν επιδείξει όλες οι συμμετέχουσες ομάδες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, έως σήμερα, μας προϊδεάζει για το μέλλον καθώς αναμένουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια, με στόχο τη νίκη και είσοδο στη τετράδα. Οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά εδρεύουν στο Γαύριο, στη Μεσαριά και στο Κόρθι.

Το Final Four του φετινού πρωταθλήματος θα γίνει στην Μεσαριά, με την ημερομηνία διεξαγωγής του να τοποθετείται γύρω στο Πάσχα. Οι αθλητές απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στο φίλαθλο κοινό, προκειμένου να βοηθήσει τις προσπάθειες τους στο δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής, γεμίζοντας (καιρού επιτρέποντος) τα γήπεδα, όπου διεξάγονται τα παιχνίδια.

Σύμφωνα με τον γνωστό ιατρό και διοργανωτή των τουρνουά, κο Θεοδόση Σουσούδη, οι εν λόγω αγώνες αποτελούν πρόκρινα για τη συγκρότηση μίας ενιαίας ομάδας καλαθοσφαίρισης, η οποία θα εκπροσωπήσει την Άνδρο στο πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, ήδη από τη σεζόν 2013-2014.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares