Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 11:01

Μπάσκετ: ''Μεγάλο ντέρμπι Εφήβων στη Θήρα''

ATLANTAS-PANNAXIAKOS AON logo

Ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι Εφηβικού του Β' Ομίλου θα παρακολουθήσουμε αύριοΣαββάτο 15/12/12 στις 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριου του ΔΑΠΠΟΣ ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες όπως είναι αυτή του Άτλαντα καιτου Πανναξιακού.

Ο Πανναξιακός είναι πολύ ανεβασμένος και προέρχεται από νίκη με σκορ 102 - 41 απέναντι στην ομάδα του Απάς τα Φανάρια, θέλει να κάνει το 2 στα 2 και να είναι το αφεντικό στονΒ' Όμιλο

Από την άλλη μεριά για την ομάδα του Κώστα Αξιώτη αυτό θα είναι το πρώτο της παιχνίδι για φέτος και το κίνητρο είναι μεγάλο αφού έχει μπροστά του ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Πανναξιακού και μια νίκη θα δώσει ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια.

Τώρα φυσικά Περιμένουμε να δούμε μέσα στο παρκέ της δυνατότητες των δύο ομάδων και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος, το θέαμα και το άθλημα του Μπάσκετ. Ο φίλαθλος κόσμος της Σαντορίνης πιστεύουμε να τίμησει της δύο ομάδες και να έρθει να παρακολουθήσει αυτό το σπουδαίο παιχνίδι στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ και να χειροκροτήσει της προσπαθειές των παιδιών.       

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares