Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 21:03

Πάτησε παρκέ το Αντρικό τμήμα μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ [photo].

1h basket 2012

Με νέο αίμα στο ρόστερ του και νέο προπονητή στον πάγκο του ξεκίνησε χθες προπονήσεις του το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Ομάδα με υψηλές βλέψεις φέτος ο Πανναξιακός, προσέλαβε στον πάγκο του τον Δημήτρη Δαμιανίδη, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια επέστρεψε ξανά στον πάγκο της Ναξιώτικης ομάδας.

Νέα πρόσωπα όμως υπήρχαν και στο έμψυχο υλικό της ομάδας, καθώς στην 1η παρουσιάστηκαν και οι: Πολίτης, ο 16χρονος Κώστας Ελευθερίου , ενώ από τον Μαρπησσαϊκό ήρθαν ο Θοδωρής Καζακίδης (29 ετών, 1,90) και ο Χάρης Κολοβός (21, 1,98).

Μάλιστα ο Καζακίδης είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Νάξου την περίοδο 2010 – 11 και είχε βοηθήσει σημαντικά στην πορεία της ομάδας έως τη 2η θέση των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Το φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζετε ακόμα πιο αποδυναμωμένο από το περσυνό, καθώς μόλις επτά (7) ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό.

Η υποβάθμιση του Κυκλαδίτικου πρωταθλήματος όμως δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο για την ομάδα του Πανναξιακού, η οποία έχει ως στόχο την συμμετοχή της στους αγώνες μπαράζ, που θα της δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσει την πολυπόθητη εδώ και χρόνια άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.


Η κλήρωση πάντως έχει ήδη γίνει, αλλά η έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί χρονικά.

Δείτε τους ομίλους και το πρόγραμμα: 1ος2ος

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares