Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 19:38

Ο Άρης Σύρου θέλει τον 6ο παίκτη στο πλευρό του στη Νάξο!

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Άρης Σύρου το μεσημέρι (2:30 μ.μ.) της Κυριακής (29/5), αφού αγωνίζεται με τον Πανναξιακό ΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” .

Οι “κιτρινόμαυροι” του Μάκη Νικολαΐδη στοχεύουν όχι μόνο στη νίκη επί του συνόλου του Μάριου Ονάσογλου, αλλά και την κάλυψη της διαφοράς των 13 πόντων, όσων είχαν χάσει (55-68) στο ματς του πρώτου γύρου στις 20 Φεβρουαρίου, προκειμένου να κάνουν το πιο μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών.

Μετά τις δύο επιβλητικές εμφανίσεις και ισάριθμες νίκες επί του ΑΟ Πάρου (51-75) εκτός και ΑΟ Ερμούπολης (74-50) στη Μύκονο θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτέλεσμα και πόσο μάλιστα στο κυριακάτικο ντέρμπι που θα κρίνει και εκείνον που θα κατακτήσει τον τίτλο την φετινή αγωνιστική περίοδο κόντρα σε μια ομάδα που έχει ξεκάθαρο στόχο κι εκείνη το πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του Άρη με ανακοίνωση της καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο του Πανναξιακού, ώστε να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας.

ARIS ANDRES

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ώρα για το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν έφτασε. Ο Άρης Σύρου αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή, κι ώρα 14.30, τον Πανναξιακό, στο παιχνίδι που θα κρίνει, εν πολλοίς, τον πρωταθλητή Κυκλάδων. Ο coach Μάκης Νικολαΐδης και οι παίκτες σε θέλουν πλάι τους! Η ομάδα έχει ανάγκη την στήριξη και την φωνή σου για να επιτύχει τον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική!!

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας, δεν έχετε παρά να κάνετε μαζί μας το ταξίδι στην Νάξο, και να γίνετε μέρος της κερκίδας μας!!!

Οι τρόποι που μπορείτε να ταξιδέψετε είναι οι εξής:

Κυριακή 29/05/2022

  1. 07:30 Αναχώρηση από Σύρο για Πάρο με το πλοίο “Άρτεμις” και εν συνεχεία 11.30 Αναχώρηση από Πάρο για Νάξο με το πλοίο “Blue Star Patmos”
  2. 09:30 Αναχώρηση από Σύρο για Μύκονο με το Champion Jet

Η επιστροφή είναι κοινή για όλους, το βράδυ της Κυριακής, στις 21:30, με το πλοίο “Άρτεμις” μέσω Πάρου.

Μαζί για την νίκη!!!

Μια ομάδα – Μια οικογένεια!”.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares