Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 15:10

Πανναξιακός ΑΟΝ-Άτλαντας: ''Ματς τίτλου''.

gynaikwn atlas-paniwnios 1 2011

Το ματς της χρονιάς για το γυναικείο μπάσκετ των Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 20:30, στο ΔΑΚ Νάξου.

Πανναξιακός ΑΟΝ και Άτλαντας, πρόκειται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την κατάκτηση του τίτλου του Γυναικείου πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Κ.

Η ομάδα του Άτλαντα πάει στη Νάξο από την Σαντορίνη πλήρως προετοιμασμένοι και έχοντας ήδη στην φαρέτρα της τους (9) πόντους προβάδισμα του αγώνα του πρώτου γύρου, όταν τότε είχε κατακτήσει τη νίκη έναντι του Πανναξιακού με 47-38.

Από την άλλη πλευρά τα κορίτσια του Τάσου Βάβουλα, δεν είναι διατεθειμένα σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουν και είναι πανέτοιμες για τον μεγάλο αγώνα και την κατάκτηση της νίκης, με διαφορά άνω των (10) πόντων που θα τους φέρει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Η ήττα του πρώτου γύρου, όπως αναφέρουν στο στρατόπεδο του Πανναξιακού ΑΟΝ, ήρθε λόγο των ελλείψεων που είχε η ομάδα και οι οποίες πλέον έχουν εκλείψει με την επιστροφή στην ομάδα της Βασιλάκη και της Φάρκωνα.

Από την πλευρά της η διοργανώτρια Ε.Σ.Κ.Κ έχει κάνει ένα πλήρη προγραμματισμό για το final four της Νάξου, καθώς και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο όπως μας έγινε γνωστό από τον Κύριο Αλεξανδρή θα γίνει και στέψη του πρωταθλητή μετά το τέλος του.

Το S.C θα καλύψει τον αγώνα με ρεπορτάζ και θα τον βιντεοσκοπήσει με το speakaz του γνωστού σε όλους τους φιλάθλους Γιώργου Κοττάκη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares