Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 12:08

Από Πάρο Αθήνα για μπάσκετ!

Τι κι αν δεν υπάρχει κλειστό γυμναστήριο και οι συνθήκες προπόνησης είναι πρωτόγονες;

Η παραγωγή ταλέντων στην Πάρο συνεχίζεται και οι άνθρωποι που είτε διοικητικά, είτε προπονητικά πασχίζουν για το άθλημα, νοιώθουν να δικαιώνονται.

Τέσσερα νέα παιδιά αναχωρούν για την Αθήνα παίρνοντας την ευκαιρία τους για να βελτιωθούν και να σταδιοδρομήσουν στο άθλημα που αγαπούν.

Ο Παντελής Καλακώνας, γεννημένος το 2000 και πρώτος σκόρερ της ομάδας του ΑΟΠ, ένας προικισμένος shooting guard πήρε μεταγραφή στον ιστορικό Έσπερο και εκεί θα διεκδικήσει το δικαίωμα του στο όνειρο.

Ο Αργύρης Δεκαβάλας του 1997,center πήγε στον Μίλωνα, που αγωνίζεται στην Α ΕΣΚΑ, με στόχο να ενταχθεί στο εφηβικό και να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει και στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Τέλος οι αδελφές Μαρία και Βασιλική Καλακώνα πήραν μεταγραφή στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, μία ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ, με παρουσία στην Α1.

H Mαρία γεννήθηκε το 1999, αγωνίζεται στην θέση του center, χάρις στα πλούσια σωματικά της προσόντα, ενώ η Βασιλική του 2003, είναι playmaker με ιδιαίτερη τεχνική και οξυδέρκεια.

Όπλο και των δύο κοριτσιών η μπασκετική οικογενειακή τους παράδοση, καθώς μυήθηκαν στο άθλημα από τους γονείς τους που υπήρξαν ξεχωριστοί αθλητές του μπάσκετ, ο μπαμπάς Νίκος παίζοντας ίδια θέση με την μικρή Βασιλική και η μαμά Δήμητρα στην θέση που τώρα καμαρώνει την μεγαλύτερη Μαρία!

Οι προπονητές, οι διοικούντες, όλοι όσοι ανήκουν στον ΑΟ Πάρου, αλλά και οι Παριανοί στο σύνολο τους εύχονται καλή τύχη στα παιδιά.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares