Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 19:35

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται στην ΕΠΣ Κυκλάδων για τον ορισμό του αγώνα Νέοι Ολυμπιακού Σύρου – Παμμηλιακός, εξέδωσε η Συριανή ομάδα.

Οι Συριανοί με την παρακάτω ανακοίνωση επιδιώκουν να ασκήσουν πίεση στην ΕΠΣ, προκειμένου να αλλάξει τον ορισμό του αγώνα.

διαβάστε την ανακοίνωση.

Αξιότιμοι κύριοι,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τον ορισμό του αγώνα πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας με τον Παμμηλιακό το Σάββατο 02-03-2013 στις 09:15 π.μ. Η συγκεκριμένη ημέρα είναι εργάσιμη και η ώρα είναι η πλέον ακατάλληλη για την διεξαγωγή ενός αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα συμμετάσχει στα μπαράζ και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο αγώνας θα γίνει ενώπιον των «τσιμέντων» και κανείς φίλαθλος δεν θα τον παρακολουθήσει.

 Έχουμε να σας υποβάλλουμε μια σειρά ερωτήματα και ζητάμε να μας απαντήσετε εγγράφως:

1. Γιατί ο αγώνας αναβλήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή αφού το πλοίο Aqua Spirit έφθασε στην Σύρο στις 22:00 ακριβώς και ο αγώνας θα μπορούσε να διεξαχθεί με μια μικρή καθυστέρηση;

2. Γιατί όλες οι ομάδες αγωνίζονται με τον Παμμηλιακό αμέσως μόλις φτάσουν στην Μήλο ανεξαρτήτως της ώρας και των καιρικών συνθηκών; Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ομάδά μας αγωνίστηκε στην Μήλο στον αγώνα του πρώτου γύρου μετά από οκτάωρο εξουθενωτικό ταξίδι και στη επιστροφή ναύλωσε πλοιάριο με κόστος δύο χιλιάδων ευρώ προκειμένου να μη διαταράξει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

3. Γνωρίζετε ότι η διοίκηση του Παμμηλιακού επέμενε να διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Νηρέα στις 02.30π.μ. ύστερα από την δεκάωρη ταλαιπωρία του Νηρέα που ταξίδευε με εννέα μποφόρ;

Έχουμε την εντύπωση ότι δεν τηρείται η ισονομία απέναντι στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.  Θεωρούμε ότι υπάρχουν «παιδιά» και «αποπαίδια».

Με τον ορισμό του αγώνα για το Σάββατο στις 09:15π.μ. είναι φανερό ότι το μόνο που κάνετε είναι να αποδέχεστε το αίτημα του Παμμηλιακού με καθυστέρηση μιας εβδομάδας. Στο χέρι σας είναι να μας διαψεύσετε.

 Εμείς στον αγώνα του πρώτου γύρου αποδεχθήκαμε την ήττα μας και δεν εκφράσαμε κανένα παράπονο.

Θεωρούμε ότι αλλοιώνεται το πρωτάθλημα και αδικούνται κατάφωρα σωματεία σαν το δικό μας που από την ημέρα της ίδρυσης του συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ένωση χωρίς ποτέ να έχει δημιουργήσει πρόβλημα ή να παραιτηθεί από αγώνα.

 Ζητάμε λοιπόν αφού λάβετε υπ΄ όψη σας όλα τα παραπάνω, να ορίσετε εκ΄ νέου τον αγώνα για την Παρασκευή 01-03-2013 και ώρα 21:30.

    ΤO Δ.Σ.- OI ΑΘΛΗΤΕΣ- ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM- ΤΑ 150 ΜΕΛΗ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares