Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 14:00

Το πρόγραμμα του Final 4 του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ B.L.''

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί το Final 4 του πρωταθλήματος του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2014-2015".

Το... πρώτο πιάτο θα σερβιριστεί την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 και το... κυρίως πιάτο την πρωταπριλιά. Την "αυλαία" των ημιτελικών θ' ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ του Πήγασου και των Σερβιτόρων Σκόνης, οι οποίοι έρχονται με φόρα από τη νίκη με 21 πόντους επί των Επαλαιμάχων, αλλά κόντρα στους "Αεροπόρους" απ' τους οποίους μάλιστα είχαν ηττηθεί στο πρώτο γύρο, το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι. 
Ρεβάνς όμως θα επιδιώξουν να πάρουν και οι Houston Rockets για τη συντριβή τους στη φάση των ομίλων απ' τους αήττητους Heat, οι οποίοι μέχρι στιγμής δείχνουν ασταμάτητοι. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο ματς αναμένεται να παίξει η κούραση και οι ενδεχόμενες απουσίες παικτών, καθώς αμφότερες οι ομάδες αποτελούνται από μικρά ρόστερ.
Στο μεταξύ, να σημειωθεί ότι και στις δύο ημέρες ενδιάμεσα των παιχνιδιών θα υπάρξει διαγωνισμός τριπόντων. Την Κυριακή θα διαγωνιστούν δεκατέσσερις παίκτες (ένας από κάθε ομάδα) με τους επτά πρώτους που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς να προκρίνονται στο τελικό, όπου ενδιάμεσα πάλι των δύο αναμετρήσεων θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός τριπόντων για την ανάδειξη του καλύτερου σουτέρ τριπόντων της φετινής σεζόν. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους ένα λεπτό για να σουτάρουν απ' τις δύο γωνίες και την "κορυφή" της γραμμής των τριών πόντων. Σε κάθε γωνία θα υπάρχουν τέσσερις μπάλες απλές που θ' αντιστοιχούν σ' ένα βαθμό και μία δίχρωμη που θ' αντιστοιχεί σε δύο βαθμούς. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4 έχει ως εξής:
FINAL 4

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/3/2015
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Πήγασος - Σερβιτόροι Σκόνης (17:00)
Διαγωνισμός τριπόντων - Προκριματικά (18:45) Houston Rockets - Heat (20:00)
ΤΕΤΑΡΤΗ 1/4/2015
ΤΕΛΙΚΟΙ
Μικρός Τελικός (17:00)
Διαγωνισμός τριπόντων - Τελικός (18:45)

Μεγάλος Τελικός (20:00)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares