Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 22:58

Ήττα σοκ με 0-1 από το Νηρέα μέσα στη Μήλο για τον Παμμηλιακό.

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Παμμηλιακός που ηττήθηκε με 0-1 μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου από τον ψυχωμένο Νηρέα και είδε την διαφορά του από τον δεύτερο ΑΟ Πάρου να μειώνεται στους δύο (2) βαθμούς. Η ομάδα της Μήλου με κομβικές απουσίες του Αϊβαλιώτη και του Τσιριγωτάκη δεν κατόρθωσε να βρει ρυθμό μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και μετά το γκολ του Νηρέα πνίγηκε στο άγχος, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να τελειώσει σωστά σχεδόν καμία από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν να ισοφαρίσει.

 MHLOS NEW-2013Ο Νηρέας προσεγγίζοντας με αμυντική τακτική το παιχνίδι περίμενε από το 1ο λεπτό τον Παμμηλιακό στο μισό γήπεδο κάτι που δυσκόλεψε την ανάπτυξη της ομάδας της Μήλου που είχε τον Παπαδημητρίου σε μέτρια μέρα, πιθανόν και λόγω του τραυματισμού του (έπαιζε με μπαταρισμένο πόδι), τον Τσιριγωτάκη απόντα και τον Ατανάσοφ στα δεξιά με αποτέλεσμα να μην βρίσκει διαδρόμους προς την περιοχή του Βεντουρή. Οι «κόκκινοι» απειλούσαν ή τουλάχιστον προσπαθούσαν να το κάνουν, μόνο με τα δυνατά πλάγια άουτ του Βασίλη Καμακάρη που όμως έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά πια και να εξουδετερώνονται εύκολα. Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Μήλου  στο πρώτο μέρος ήταν ο κεραυνός του Βασίλη Καμακάρη στο οριζόντιο δοκάρι του Βεντουρή στο 27ο λεπτό (δεύτερο σουτ άουτ στην ίδια φάση από τον Σύτη) λίγο πριν έρθει το σοκ…

 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση: Ο Νηρέας σε μια από τις λίγες του επισκέψεις στα καρέ του Παμμηλιακού κέρδισε κόρνερ. Ο Μετάι το εκτέλεσε με πολλά φάλτσα από αριστερά στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του ανήμπορου να αντιδράσει Γενναδόπουλου και στο 36ο λεπτό έβαλε πολύ δύσκολα πλέον στον Παμμηλιακό. Η Παριανή ομάδα κράτησε σχετικά εύκολα την τεράστια αυτή νίκη και έβαλε φωτιά στον β’ όμιλο του Κυκλαδίτικου πρωταθλήματος.

 Στο β’ ημίχρονο ο κόουτς του Παμμηλιακού κ.Γκούτζας προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές περνώντας τον αρχηγό της ομάδας Αργύρη Σίδερη στην επίθεση και δίπλα στον Μπαργιάμη στο κέντρο της άμυνας τον Κλάιντι Μήτση. Ταυτόχρονα οπισθοχώρησε λίγο Μίγκεν Σύτη, ενώ άλλαξε και τον έναν από τους δύο μικρούς που πρέπει να αγωνίζονται Άγγελο Ζούλια με τον Μιχάλη Μαθιουδάκη. Οι αλλαγές απέδωσαν στο σημείο του εφικτού με τον Παμμηλιακό να γίνεται σαφώς πιο απειλητικός και την ισοφάριση να φαίνεται στον ορίζοντα. Το έργο του Παμμηλιακού θα γινόταν ακόμα πιο εύκολο στο 68’ όταν ο Χασάνι δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες. Παρ’όλα αυτά η ομάδα της Μήλου πνιγμένη στο άγχος της δεν κατάφερε να βρει δίχτυα παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε με κύριους εκφραστές τους Σίδερη, Παπαδημητρίου, Καμακάρη και Σύτη.

 Ο κ.Γκούτζας ρίσκαρε κι άλλο περνώντας και τον νεαποκτηθέντα Αχμέτ στον αγώνα στο 77ο λεπτό και αυτός τον… δικαίωσε με μια επιπόλαιη αποβολή μόλις ένα λεπτό αργότερα όταν μετά από ένα φάουλ σε άλλο σημείο του γηπέδου άρχισε τις κοκορομαχίες με τους παίχτες του Νηρέα! Ονειρεμένο ντεμπούτο…!

 Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης παρά το ...ροντέο που είχε δημιουργηθεί τίποτα δεν άλλαξε, με τον Παμμηλιακό να δημιουργεί 1-2 ακόμα καλές ευκαιρίες αλλά χωρίς να έχει το καθαρό μυαλό για να τις τελειώσει.

 Παίχτης του αγώνα: Κ.Μετάι / Νηρέας – Μεγάλο παιχνίδι από τον μέσο της ομάδας της Νάουσας που πέραν αυτού πέτυχε και με εκπληκτικό τρόπο (απευθείας εκτέλεση κόρνερ) το νικητήριο γκολ για το Νηρέα.

 Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Δελημπαλταδάκη αλλά και τον σταθερότατο Βεντουρή κάτω από τα δοκάρια.

 Από τον Παμμηλιακό που πάλεψε να αντιστρέψει την κατάσταση ξεχώρισαν ο αρχηγός του Αργύρης Σίδερης, ο Αντώνης Πουλάκης και στο α’ ημίχρονο ο Μίγκεν Σύτη.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παμμηλιακός (Γκούτζας): Γενναδόπουλος, Καμακάρης Μ., Πουλάκης, Μπαργιάμη, Σίδερης, Ατανάσοφ, Καμακάρης Β., Μήτση, Ζούλιας (46’ Μαθιουδάκης), Παπαδημητρίου (89’ Μαυρογιάννης), Σύτη (77’ Αχμέτ ).

 Νηρέας (Μοστράτος): Βεντουρής, Τσενάι, Χασάνι, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρίγος, Μετάι, Τώδρη, Ρούσσος, Kycyco, Τριπολιτσιώτης, Μοστράτος.

 Μικρά από τη Μήλο

 -Με μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων λόγω της καθυστερημένης άφιξης του AquaJewelπου μετέφερε την αποστολή του Νηρέα από την Πάρο. Αιτία η κακοκαιρία των 7 μποφόρ στις Κυκλάδες.

 -Πάγωσε ο κόσμος…από το κρύο και από την εξέλιξη του παιχνιδιού και μεγάλο μέρος του αποχώρησε από τις κερκίδες κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Το εργάσιμο της ημέρας ήταν καταλύτης για μικρότερη προσέλευση στις κερκίδες σε σχέση με άλλα ματς αλλά το πάθος ξεχείλιζε. Παρ’όλα αυτά ο Νηρέας άντεξε την πίεση κόσμου και Παμμηλιακού στο β’ μέρος και πήρε την δίκαιη νίκη.

 -Τα «Μηλέικα Νέα» σε συνεργασία με το «SportCyclades» επεξεργάζονται το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της συνάντησης. Το άρθρο θα ανανεωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες.

P1020604P1020608P1020611P1020612P1020613P1020617P1020631P1020644

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares