Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 15:25

Στοίχημα: Στο 2.12 combo με γκολ στο “San Siro”

Πλήθος από συναρπαστικούς αγώνες περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (11/05), που δίνουν αρκετές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Θα βρείτε όσα χρειάζεται να ξέρετε και για Eurovision Στοίχημα με επίσκεψη στο Betarades.gr καθώς απόψε θα πραγματοποιηθεί ο λαμπερός τελικός! Όσο για αθλητικό στοίχημα, ξεχωρίζει προγνωστικό από τη Σέριε Α και την αναμέτρηση Μίλαν - Κάλιαρι.

Παρέμεινε χωρίς νίκη (0-3-3) στα έξι τελευταία παιχνίδια της η Μίλαν, που αναδείχτηκε ισόπαλη εντός έδρας με 3-3 απέναντι στη Τζένοα. Στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές για τη Σέριε Α, είχε ηττηθεί με 2-1 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Ίντερ, ενώ χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της με τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Μέτρια η παρουσία της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο “San Siro”, καθώς έχει δύο νίκες, με πιο πρόσφατη το 3-0 επί της Λέτσε, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Έχει πετύχει οκτώ τέρματα στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στις πέντε από αυτές έχει δεχτεί γκολ.

Τρίτη ισοπαλία στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της στη Σέριε Α για την Κάλιαρι, εντός έδρας με 1-1 κόντρα στη Λέτσε. Στο γήπεδό της είχε αναδειχτεί ισόπαλη με 2-2 με τη Γιουβέντους, στο Μιλάνο με το ίδιο σκορ με την Ίντερ, ενώ ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από την Τζένοα. Παλεύει τα εκτός έδρας παιχνίδια της, καθώς στα πέντε τελευταία έχει μια νίκη, με 1-0 επί της Έμπολι, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Έχει πετύχει γκολ στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της. Σε κανέναν εξ αυτών δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Έχει εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου η Μίλαν, που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία και εμφανίζει αμυντικές αδυναμίες. «Καίγεται» για βαθμούς η Κάλιαρι, στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, είναι υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά, ενώ σκοράρει με συνέπεια. Θα επιλέξουμε το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.12

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares