Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 17:23

ΝΟ Σύρου: 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις αθλήτριες της ομάδας SUP!

Επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP) 2024 οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Σύρου κατακτώντας την 4η θέση!

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟ Σύρου:

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 10-13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP) 2024 με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας στο οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση.

Η αθλήτρια μας Eileen Botsford κατέκτησε την 4η θέση στον τεχνικό αγώνα (technical) και η αθλήτρια μας Γαρυφαλλιά Λαλούση την 5η θέση στο ίδιο αγώνισμα. Στην αγώνα ανάπτυξης (sprint) η Γαρυφαλλιά με την κατάκτηση της 2ης θέσης στον προκριματικό προκρίθηκε απευθείας στον τελικό στον οποίο κατέλαβε την 4η θέση!

Η Eileen δυστυχώς δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα στο sprint λόγω τραυματισμού. Την τελευταία μέρα των αγώνων, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, και οι δύο αθλήτριες πήραν μέρος στον αγώνα μεγάλων αποστάσεων ο οποίος όμως λόγω επιδείνωσης του καιρού ακυρώθηκε κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του.

Σημαντική συμβολή στην αποστολή του Ομίλου μας είχαν οι Ναυτικός Όμιλος Πατρών - ΝΟΠ και Όμιλος Προμηθέας, οι οποίοι διευκόλυναν στη μετακίνηση του εξοπλισμού των αθλητριών μας προς και από την Κρήτη και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία και βοήθεια.

Για μία ακόμη φορά στο πλευρό της ομάδας ήταν η Blue Star Ferries που προσέφερε εκπτώσεις στις μετακινήσεις με τα πλοία της.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares