Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 17:59

Με ανατροπή στον τελικό ο Παμμηλιακός σε ημιτελικό ''διαφήμιση'' απέναντι στον ταλαντούχο ΑΟ Πάρου

Σε ένα ματς που ίσως ήταν το ομορφότερο που είδαμε τη φετινή χρονιά, ο Παμμηλιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με μεγάλη ανατροπή (από 2-0, 2-4) απέναντι στον ΑΟ Πάρου και να κερδίσει την πρόκριση για τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Εκτός ρυθμού και κλίματος οι Μηλιοί στο πρώτο μέρος, όπου με εξαίρεση δύο καλές στιγμές που είχαν σε όλο το 45λεπτο έδειξαν αιφνιδιασμένοι απέναντι στην νεανική και ταλαντούχα ομάδα της Πάρου που έβγαλε πολλές αρετές στο γήπεδο, πετυχαίνοντας και δύο τέρματα με τους Δαφερέρα (26') και Αλιφιέρη (31'). 

Στην επανάληψη ο Παμμηλιακός μπήκε με γρήγορο γκολ του Δίντση (49') και ουσιαστικά εκεί άλλαξαν όλα, καθώς έπειτα πήρε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο. Ο Στεφανίδης στο 67', έκανε το 2-2 και πριν καλά - καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Σάντα στο 68' πέτυχε την ανατροπή. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τιάμ.

Στο πρώτο τελικό της ιστορίας του ο Παμμηλιακός θα αντιμετωπίσει στις 22 Μαΐου την Θύελλα Καμαρίου στο ΔΑΚ Νάξου.

Η ροή του αγώνα

20' και 21' ο Τόσκα έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά στην πρώτη περίπτωση ο γκολκίπερ Καλαλές και στη δεύτερη οι αμυντικοί πραγματοποίησαν εξαιρετικές επεμβάσεις

26' Ο Δαφερέρας με σουτ στα όρια της περιοχής, στο ημικύκλιο έκανε το 1-0.

31' Ο Αλιφιέρης επιχείρησε ένα φάουλ από μακρινή διαγώνια θέση, κοντά στην γραμμή του πλαγίου, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, να σκάει στο έδαφος και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα του Μακαμπακάλ για ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

34' Ο Δαφερέρας έφτασε κοντά στο 3-0, όταν επιχείρησε σουτ που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ του Παμμηλιακού.

38' Και πάλι ο Δαφερέρας με σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Μακαπαγκάλ στην απόκρουση του αγώνα.

48' Ο Παμμηλιακός έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ, όταν ο Τόσκα εκμεταλλεύτηκε λάθος και σούταρε ελάχιστα άουτ.

---

49' Ο Στεφανίδης με ωραία κίνηση έφυγε από τα μαρκαρίσματα, έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Δίντση και εκείνος από κοντά μείωσε σε 2-1

61' Ο Σάντα βγήκε απέναντι στον Καλαλέ, αλλά το ψιλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε δεν αιφνιδίασε τον γκολκίπερ του ΑΟ Πάρου

62' Ο Τιάμ πάσαρε στο δεύτερο δοκάρι στον Στεφανίδη, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σχεδόν ανενόχλητος

67' Ο Τιάμ με απλό όμορφο ποδόσφαιρο έβγαλε ασίστ στον Στεφανίδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

68' Ο Σάντα επέμεινε έξω από την περιοχή, έκλεψε τη μπάλα από τον Φωκά και με σουτ νίκησε τον Καλλαλέ, που αρχικά απόκρουσε, αλλά η μπάλα συνέχισε καταλήγοντας στα δίχτυα του, με την μεγάλη ανατροπή για την ομάδα της Μήλου να επιτυγχάνεται, καθώς πλέον προηγήθηκε με 2-3.

77' κεφαλιά του Τιάμ λίγο άουτ.

88' Ο Παππάς σούταρε ελάχιστα άουτ

93' Ο Τιάμ βάζει το κερασάκι στην τούρτα για τον Παμμηλιακό, καθώς σε μάι αντεπίθεση, πήρε διαγώνια πάσα του Σάντα και με πλασέ την μετέτρεψε σε γκολ ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του, που πήρε τη μεγάλη πρόκριση με 4-2.

Διαιτητική τριάδα: Κουζούμης, Βακόνδιος, Δεγαΐτας

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλίδης): Καλαλές, Μαραγκουδάκης, Βλακάς, Βοσινάκης, Σάμιος, Δαφερέρας, Μπίμπα, Πούλιος, Μουρλάς, Αλιφιέρης (70' Σαρρής Γ.), Παπαθεοδώρου.

Αναπληρωματικοί: Σταυρόπουλος, Μπέτσα, Διαμαντόπουλος, Πετρόπουλος, Χάλκο, Κρίσπης, Γκέκα, Ζέλα.

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπαγκάλ, Πολυκράτης, Μαυρογιάννης Π., Λίτσιος (85' λ. τρ. Κούτη), Φαλ, Δίντσης, Παππάς, Τόσκα (60' Τιάμ), Στεφανίδης (89' Γαλλής), Πλιάκης, Σάντα.

 Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares