Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 13:49

Ανανέωσε με τη Χριστίνα Αδαμοπούλου ο ΑΟ Θήρας

Μετά τη Στέλλα Χριστοδούλου, ο ΑΟ Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Χριστίνα Αδαμοπούλου.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Χριστίνα Αδαμοπούλου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν της Volleyleague γυναικών 2024-2025.

H Χριστίνα Αδαμοπούλου που αγωνίζεται ως ακραία, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις με την συνέχιση της συνεργασίας της η Χριστίνα Αδαμοπούλου δήλωσε : “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω για τέταρτη συνεχόμενη χρονια στην οικογένεια του ΑΟ Θήρας και με τιμά η μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά για την μεγάλη στήριξη που μου παρείχαν προσωπικά σε αυτή την δύσκολη χρονια που πέρασε. Είμαι έτοιμη να δωσω το 100% στην ομάδα μου και στοχεύουμε σε μια καλύτερη χρονια με υψηλούς στόχους και μεγάλες επιτυχιες μέσα από σκληρή δουλειά. Εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Εύχομαι και φέτος το νησι και όχι μόνο να σταθεί όπως πάντα δίπλα μας και να στηρίξει την προσπάθεια μας και το γυναικείο βόλεϊ.”

Ο Α.Ο. Θήρας εύχεται στη Χριστίνα μία καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και θετικά αποτελέσματα για την ίδια, αλλά και την ομάδα μας».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares