Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 01:27

«Ντερμπάρα» ΤΙΤΛΟΥ !

ASE NEORIOY-AO THIRAS KARFI

ΑΟ Φοίνικας και ΑΟ Θήρας συγκρούονται το Σαββάτο στην Β΄ αίθουσα του ΑΚΔΕ Σύρου, σε έναν αγώνα που θα γίνει στα πλαίσια του γυναικείου πρωταθλήματος Βόλεϊ Κυκλάδων.

 

NAXOS sima vofanonΈφτασε λοιπόν η ώρα για το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι Βόλεϊ της χρονιάς, αφού το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο ομάδων, όσο αφορά την βαθμολογική τους κατάταξη και στο ποια θα είναι αυτή που θα πάρει «κεφάλι» για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου της Α2 .

Ο αγώνας που έχει οριστεί για το Σαββάτο 24/11 θα ξεκινήσει στις 19:30 και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου "Δημήτριος Βικέλας", αφού εκτός τους φίλους του Φοίνικα στο νησί της Σύρου αναμένεται να φτάσουν και αρκετοί εκδρομείς από την Σαντορίνη .

Μάχη δίχως προϊστορία.

Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει προϊστορία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς ο ΑΟ Θήρας είναι ως γνωστόν ένα νεοσύστατο σωματείο.

Η ομάδα του Φοίνικα φέροντας τον τίτλο του περσινού πρωταθλητή είναι μια ομάδα ισορροπημένη, που συνδυάζει πολύ καλά το ταλέντο με την εμπειρία και έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους ματς. Το δείγμα που έχουμε για φέτος μπορεί να είναι μικρό, αλλά είναι σίγουρα ενδεικτικό, αφού σε δύο ματς που έχει δώσει, με Φιλώτι και Ποσειδώνα, μετρά ισάριθμες νίκες και μάλιστα με 3-0 σετ.

Μεγάλο ρόλο στο συγκεκριμένο ματς θα παίξει η απόδοση των πιο έμπειρων παιιχτριών, των οποίων η απόδοση συνήθως συμπαρασύρει την απόδοση όλης της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά οι παίχτριες του ΑΟ Θήρας γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα του ματς και δηλώνουν προετοιμασμένες.

Στα κατά του ΑΟ Θήρας συγκαταλέγεται η ταλαιπωρία που θα υποστεί (διανυκτέρευση στην Πάρο και άφιξη στην Σύρο λίγο πριν το ματς), καθώς και η έλλειψη ομοιογένειας που υπήρχε και έχει δοθεί το βάρος της παίχτριας-προπονήτριας της ομάδας Ελένη Μεμετζή, η οποία δουλεύει πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα για να διορθώσει τις όποιες ατέλειες υπάρχουν.

Η ομάδα της Θήρας μετρά και αυτή δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα, νικώντας με 3-0 σετ το Νεώριο και τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

«Το σύνολο έχει δέσει και συναρπάζει», αυτά είναι τα λόγια που έρχονται από το νησί της Θήρας, όπου υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα και γενικότερα την πορεία του ΑΟ Θήρας.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: ΝΟΜΙΚΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ και σημ. ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ.

THIRA DIONYSIOY1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares