Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 00:38

Τοπικό ντέρμπι στην Τήνο

Την Κυριακή 03/03/2013 στις 14.30 στο Δημοτικό Γήπεδο της Στενής στη Τήνο θα πραγματοποιηθεί το Τοπικό ντέρμπι του νησιού μεταξύ ΑΕ Στενής Τήνου και ΑΟ Τήνου στο πλαίσιο μιας αγωνιστικής πριν το τέλος της φετινής περιόδου.

tinos-oikodomikes-roussos-palamarisΟι δυο ομάδες μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον παρόλα αυτά το ματς είναι από εκείνα που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του φιλάθλου κόσμου του νησιού καθώς αναμέτριονται οι καλύτερες ομάδες της Τήνου.

Από την μια η ομάδα της Στενής προερχόμενη από την εντυπωσιακή νίκη με 2-3 επί του Αστέρα Σύρου στο γειτονικό νησί θέλει να συνεχίσει της καλές εμφανίσεις ευχαρίστηση όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο γήπεδο το μεσημέρι της Κυριακής. Η ομάδα του κ.Τσοπλάκη έχει ήδη κερδίσει της θετικές εντυπώσεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο φετινό πρωτάθλημα( 3η θέση με 21 πόντους ) και θέλει να πάρει μια νίκη στο ντέρμπι της Τήνου πριν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον πολύ δυνατό ΑΟ Σύρου στη Σύρο.

Από την άλλη ο ΑΟ Τήνου θέλει να ξεχάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την ″βαριά″ ήττα την προηγούμενη αγωνιστική με τον ΑΟ Σύρου με 2-6 και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι από τον πολύ μεγάλο τοπικό αντίπαλο. Η έτερη ομάδα του νησιού βρίσκεται στην 5η θέση με 8 βαθμούς και θέλει να κλείσει το πρωτάθλημα σε 2 νίκες επί Στενής και Ανδριακού .

Το ματς αναμένεται να επικεντρώσει τα βλέμματα παρά πολλών φίλων και σίγουρα θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς το άγχος των βαθμών.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή στη 14.30 και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ.Βακόνδιος με βοηθούς τους κ.Μαραγκό και κ.Γρυπάρη.

Η κάμερα του Sport Cyclades θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό και από το τρίτο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares