Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 00:45

Νίκη ανόδου του Αστέρα Καισαριανής στη Ρόδο

Ο Αστέρας Καισαριανής απέδειξε σήμερα στη Ρόδο με την σπουδαία εμφάνιση του ότι είναι σύνολο άλλης κατηγορίας καθώς βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 1-0 από τον Φοίβο Κρεμαστής ωστόσο έκανε την ανατροπή στην επανάληψη και έφυγε από το "Σμαραγδένιο" νησί με το τρίποντο (1-2) μπαίνοντας ιδανικά στην διαδικασία των μπαράζ.

Οι παίκτες του Γιώργου Τσαμόπουλου παρότι βρέθηκαν να χάνουν από το τέρμα του Μόσχου στο 9' έβγαλαν αντίδραση, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δικαιώθηκαν στο τέλος πραγματοποιώντας πολύ μεγάλη εμφάνιση.

Ο Αστέρας εάν εξαιρεθούν τα πρώτα λεπτά του αγώνα και η μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Φοίβος στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ήταν καθολικά ανώτερος με συντριπτικά ποσοστά στην κατοχή της μπάλας υπέρ του έχοντας σε σπουδαία ημέρα σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν.

Με τη νίκη αυτή Καισαριανιώτες κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ εθνική αφού πλέον θα πρέπει να έχουν τάσεις αυτοκτονίας για να μην πετύχουν το στόχο τους με δεδομένο ότι δείχνουν απ’ την αρχή της χρονιάς την δέουσα σοβαρότητα οπότε το απαιτούν οι συνθήκες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με το γκολ του Μόσχου στο 9', ωστόσο, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ο Ραχίμ με σουτ φωτοβολίδα ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 62' Ζέλο και Σαπαλίδης συνδυάστηκαν με τον τελευταίο με άψογο πλασέ να κάνει το 1-2 που έμεινε μέχρι τέλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ομάδα από την Αθήνα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες αφού με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας, Θανάσης Μιχελής καθώς απώθησε το διαιτητή.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Σαββας Ορφανίδης) Ανδρούτσος (53 λ.τ Ηλίας), Αυγενικού, Ταφάνι, Τομόρι, Βολονάκης, Χατζησάββας (80΄ Μπάρδος), Γεωργιάδης, Φτάκλας (80΄ Ορφανίδης), Αθανασίου, Κουγιός (80΄ Μεμοτσέλα), Μόσχος (63΄ Καραγεωργίου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Κάρδαρης, Λεβέντης Χασιώτης (73' Σταμούλης), Μαραγκουδάκης, Γεραγωτελης, Ζελο (80' Κραψίτης), Κουκοβίνης (46' Μουσταφίδης), Σαπαλίδης, Ραχίμ (88' Ρεντζής), Παληγεώργος (88' Ψαραδέλης).

Αποτελέσματα 4η αγωνιστική

Φοίβος Κρεμαστής-Αστέρας Καισαριανής 1-2

ΑΕ Βαθ. Πανσαμιακός-Παμμηλακός 0-3 α.α

ΑΟ Κερατέας-Αιγέας (αναβολή)

Ρεπό: Θύελλα Χαλκειούς

Βαθμολογία

Αιγέας Πλωμαρίου 6 9-0

Αστέρας Καισαριανής 6 5-1

Παμμηλιακός 4 4-7

ΑΟ Κερατέας 3 3-1

Φοίβος Κρεμαστής 3 5-5

Θύελλα Χαλκειούς 1 1-1

ΑΕ Βαθ. Πανσαμιακός 0 0-12

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares