Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 14:30

Κλείνει στην Παναχαϊκή ο Στάθης Παπαδημητρίου του Παμμηλιακού.

papadimitriou-sta8is

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Παναχαϊκής βρίσκεται ο επιτελικός μέσος του Παμμηλιακού Στάθης Παπαδημητρίου για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή από τη νέα χρονιά.

milos-mileika-neaΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Μηλέικων Νέων» ο νεαρός παίχτης του Παμμηλιακού, που σπουδάζει στην Πάτρα, είχε τηλεφωνική συμφωνία με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής κ.Αλέξη Κούγια και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κλείσει στην ομάδα της Πάτρας.

Στις τελικές λεπτομέρειες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας αλλά και οι αγωνιστικές εγγυήσεις προς τη μεριά του παίχτη. 

papadimitriou st 1

Το γεγονός αυτό, εάν οριστικοποιηθεί αναμένεται να αποδυναμώσει αρκετά την ομάδα του Παμμηλιακού στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, καθώς στο δημιουργικό κομμάτι μένει μόνο με τον Τσιριγωτάκη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα του πώς θα αντιδράσει η διοίκηση του Παμμηλιακού και αν θα υπάρξει οικονομικό όφελος για το σύλλογο από αυτήν την μεταγραφή.

Θυμίζουμε ότι πριν από 2 χρόνια για τον Παπαδημητρίου είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός και μάλιστα ο νεαρός άσος είχε πραγματοποιήσει προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους από τους οποίους αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

papadimitriou st 2

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares