Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 00:30

Άνω Σύρος-Παμμηλιακός: Έκλεισαν με ''Χ''...

ANO SIROS-PAMMHLIAKOS 660

Η 13η ανεβλήθην αγωνιστική και τελευταία στην ουσία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων με την Άνω Σύρο και τον Παμμηλιακό να έρχονται ισόπαλοι με 1-1 και να κλείνουν αυτό το ''ταλαιπωρημένο'' παιχνίδι¨ που είχε αναβληθεί 3 φορές!

Στα αγωνιστικά οι θυελλώδης άνεμοι που έπνεαν δεν άφησαν τις δυο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο που είχε ως αποτέλεσμα το γνωστό ''κλωτσοσκούφι'' σε τέτοιες περιπτώσεις με την μπάλα στο πρώτο μέρος να μην περνάει πολλές φορές την σέντρα δυσκολεύοντας το έργο των ποδοσφαιριστών.

Α΄ Μέρος

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα με την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2’ όπου η αντεπίθεση της Μήλου με τον Ψαθά Α. ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Άνω Σύρου να βγει και να απομακρύνει με τα πόδια. Στο 4’ δοκάρι αυτή την φορά πάλι με τον Ψαθά Α. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε από ένα απευθείας φάουλ του Μανουδάκη που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Πουλάκη.

Η Άνω Σύρος στην συνέχεια πήρε τον έλεγχο του αγώνα καθώς είχε και τον αέρα υπέρ της και από ένα φάουλ θα απειλήσουν ξανά την εστία του Πουλάκη στο 22’ με τον Μανουδάκη να σεντράρει και να βρίσκει στην περιοχή τον Δημητρακόπουλο ο οποίος από ευνοϊκή θέση το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Η Άνω Σύρος πίεζε και στο 30’ από ωραία πάσα με το κεφάλι του Βαβουράκη στον Αληφραγκη εκείνος έπιασε το σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πουλάκη. Στο 32΄ από σέντρα του Μανουδάκη και πάλι ο Χαβδούλας έπιασε την κεφαλιά η μπάλα μπήκε στα δίχτυα αλλά από θέση οφσάιντ αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

ano siros-pammiliakos 16-6-2012-2

Β΄ Μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά αυτήν την φορά με κόντρα τον αέρα μόλις στο 49’ από καλή εκτέλεση φάουλ του Βαβουράκη οπού βρήκε τον Σαγκινέτο Ν. μέσα στην μικρή περιοχή ο οποίος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0 για την Άνω Σύρο. Γρήγορα ο Παμμηλιακός έψαξε να απάντηση στο γκολ της Άνω Σύρου και μόλις στο 51’ ο Παπαδημητρίου με ένα απευθείας φάουλ ανάγκασε τον Σαγρέ σε μια φανταστική απόκρουση στην γωνία του. Στο 70’ ο Παπαδημητρίου με ωραία ενέργεια πέταξε μια κάθετη πάσα στον Ψαθά Α.

ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαγρέ που παραχώρησε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ μετά την απομάκρυνση των αμυντικών των γηπεδούχων η μπάλα στρώθηκε στον Ψαθά Ν. όπου με ένα συρτό χλιαρό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαγρέ. Στο 82’ λεπτό η Άνω Σύρος έμεινε με 10 παίχτες λόγω τραυματισμού στο κεφάλι του Δημητρακόπουλου που προσπάθησε να πάρει μια κεφαλιά και τον τραυμάτισε πάνω στην έξοδο του ο τερματοφύλακας του Παμμηλιακού άθελα του προσπαθώντας να απομακρύνει με γροθιές την μπάλα, να πούμε ότι η Άνω Σύρος είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της.

Στο 88’ λίγο έλειψε να γίνει η ολική ανατροπή όταν από κόρνερ του Παπαδημητρίου ο αέρας εκεί μπέρδεψε κάπως τον Σαγρέ ο οποίος με τα δάχτυλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να απομακρύνει στην συνέχεια ο Αναγνωστόπουλος και να μείνει έτσι το τελικό 1-1. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Μήλου κατέβηκε στον αγώνα με μόλις 14 παίχτες

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

Άνω Σύρος: (Ραουζαίος Π.) Σαγρές, Συριανός, Βαβουράκης (57’ Δασκαλάκης), Δημητρακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Δημόπουλος (45΄ Σαγκινέτος Β.), Χαβδούλας (45’ Σαγκινέτος Ν.), Βαμβακούσης, Στόιτσεφ, Αληφραγκής, Μανουδάκης.  

Παμμηλιακός: (Ζ. Γκούντζας) Πουλάκης, Κυρίτσης, Καμακάρης, Μπαργιάνη, Σιδέρης, Τσιριγωτάκης, Ψαθάς Ν., Ψαθάς Α., Μαυρογιάννης (85’Μαθιουδάκης), Παπαδημητρίου, Ζουλιάς (62’ αναγκ.αλλαγή Μαρκέτος).

syros RAOYZAIOS new14



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares