Κυριακή, 08 Απριλίου 2012 08:55

Προς ολοταχώς για μπαράζ Ανόδου η Άνω Μερά

ano mera-pammiliakos-7-4-2012-2

Το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Ανω Μερας, υπό καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες και μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους, έγινε ένα ματς για γερά νεύρα με την τοπική ομάδα να θέλει τους 3 βαθμούς για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ομάδα από την Μήλο να έρχεται να παίξει για το γόητρο της.

Το πρώτο ημίχρονο

Η Άνω Μερα όντας καλύτερη στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να εισπράξει την υπεροχή της δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες με τον Κουκά Ζ. 12ο, 26ο, 33ο και 37ο, τον Δήμα 28ο και 32ο, τον Μαρτινο στο 39ο, τον Αμπντούλ 42ο και 44ο, για να πέσει θυμα του αγραφου ποδοσφαιρικού νόμου που θέλει αυτόν που χάνει τις ευκαιρίες να δέχεται γκολ. Στην μοναδική επικίνδυνη στιγμή του Παμμηλιακού στο 1ο ημίχρονο μετά από αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει , ο Τσιριγωτάκης κέρδισε την μπάλα, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή, ο Ψαθάς μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα δεξιά και με ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ στο 35ο .

Η Άνω Μερα υπό την φάσμα του αρνητικού αποτελέσματος πίεσε κι άλλο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τους τόνους να ανεβαίνουν και με αποτέλεσμα αρκετές φορές να υπάρξουν διαμαρτυρίες εκατέρωθεν προς τον διαιτητή κ. Μενδρινό.

ano mera-pammiliakos-7-4-2012-1

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άνω Μερα ξεκίνησε δυνατά και ευτύχησε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς. Πιο συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που καταλόγισε ο Συριανός ρέφερι σε χέρι αμυντικού της Μήλου και σε προσπάθεια του Ασημομύτη Ν. Απόφαση που πρέπει να σημειώσουμε αμφισβητήθηκε από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού. Το χτύπημα ανέλαβε ο Γατσος που έστειλε τον Γενναδόπουλο στην άλλη γωνία ισοφαρίζοντας. Από κει και πέρα οι Μυκονιάτες ανέβασαν τους ρυθμούς και ύστερα από 13 αγωνιστικά λεπτά, από χτύπημα κόρνερ του Ψυχράμη ο Μαρτίνος έπιασε κεφαλιά πάσα, οι αμυντικοί προσπάθησαν να απομακρύνουν και ο Θεοχάρης λίγο μέσα από το σημείο του πέναλτι κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα της Μήλου κάνοντας το τελικό 2-1 στο 78ο. Για το 2ο ημίχρονο οι ευκαιρίες που έκαναν ο Κατρατζόπουλος στο 62ο και στο 75ο, ο Μαρτίνος με κεφαλιά ακριβώς πριν τον δεύτερο γκολ, ο Ασημομύτης Ν. στο 80ο ήταν οι πιο κραυγαλέες. Η Άνω Μερα ζήτησε πέναλτι σε φάση του Μπούρμπουλα που τσίμπησε την μπάλα από τον αμυντικό που προσπάθησε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα να βρει το πόδι του και να τον ανατρέψει.

Το γενικό συμπέρασμα του αγωνα

Συμπερασματικά ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι με δύναμη και μονομαχίες, χωρίς πάντως να γίνει αντιαθλητικό ( με εξαίρεση ένα δυνατό μαρκάρισμα του Θεοχάρη Β. στο Ψαθά Α. για το οποίο και κιτρινίστηκε). Το πείσμα των παικτών και το γεγονός ότι η Μυκονιάτικη ομάδα δεν παρέδωσε τα όπλα, έδωσαν στην Άνω Μερα μια δίκαιη νίκη.

Ο Παμμηλιακός παίζοντας για την φανέλα του κατάφερε να αιφνιδιάσει και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι διαθέτει μια ποιοτική ομάδα.

Η διαιτησία του κ. Μενδρινού και των βοηθών του ήταν πολύ καλή.

Την επόμενη αγωνιστική η Άνω Μερα υποδέχεται τον Νηρέα και ο Παμμηλιακός βάσει προγράμματος υποδέχεται τον ΑΟ Πάγου.

Για την Άνω Μερα: Αγγελίδης, Τοσκα, Ασημομυτης ( 38ο Θεοχάρης ), Κατρατζόπουλος Τ., Κεραμιδάς Α., Γάτσος Δ., Μαρτίνος Γ., Ψυχράμης Β., Αμπντούλ Ρ. ( 46ο Ασημομυτης Ν.), Κουκάς Ζ. ( 76ο Μπουρμπουλας Ν) , Δήμα Μ.

Παμμηλιακός: Γενναδόπουλος Π., Καμακάρης Μ., Πουλάκης Α., Ατανασοφ, Σίδερης Α., Μπαρτιάμη, Κυρίτσης Η., Τσιριγωτάκης Π., Καμακάρης Β.( 67ο Παπαδημητρίου Ε. ), Ψαθάς Ν.( 85ο Μαρκέτος Χ), Ψαθάς Α. ( 58ο Παπαδημητρίου Α. )

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares