Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011 09:55

Άνω Σύρος: συνεχίζετε η προετοιμασία, πήρε και Χαβδούλα…

ano_siros_banner

Συνεχίζετε με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της Άνω Σύρου. η ομάδα του Μάκη Πούλου έκανε χθες διπλή προπόνηση στην οποία συμμετείχε και ο Θοδωρής Χαβδούλας, που όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει στους «κίτρινους».

Η ένταση των προπονήσεων έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε σχέση με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας  κάτι που τόνισε ο Μάκης Πούλος λέγοντας:

« στο στάδιο που βρίσκεται η προετοιμασία μας, είναι απόλυτα φυσιολογική η κούραση που παρουσίασε η ομάδα μας στο φιλικό με τον Αστέρα»

Ο προπονητής της  Άνω Σύρου θεωρεί ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του το φιλικό με τον ΑΟ Μυκόνου, που θα γίνει  την Κυριακή στη Μύκονο. Στην αποστολή για το γειτονικό νησί όπως μας είπε θα πάρει 22 ποδοσφαιριστές και θα δοκιμαστούν διάφορα συστήματα και σχήματα. Ο τεχνικός της Άνω Σύρου υπογράμμισε σχετικά με τον φιλικό αγώνα:

«είναι πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα μας, με ένα πολύ καλό και δυνατό  αντίπαλο. Το μοναδικό πρόβλημα μας είναι η κούραση απέναντι σε μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη από εμάς»

Το πολύ καλό το κλίμα στις προπονήσεις, όπου έχουν ενταχθεί πλέον κανονικά και οι: Βαμβακούσης, Μανουδάκης και Χαβδούλας , πράγμα που σχολίασε ο Μάκης Πούλος λέγοντας:

«υπάρχει πολύ διάθεση και καλό κλίμα στην ομάδα πράγμα που με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο για την συνέχεια. Δεν χρειάζεται όμως να χαλαρώσουμε γιατί οι υποχρεώσεις μας είναι δύσκολές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares