Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 22:05

Στα δικαστήρια για το κύρος των εκλογών της ΕΠΣ Κυκλάδων!

dikastirio

Την εγκυρότητα των εκλογών της ΕΠΣ Κυκλάδων αμφισβητεί η παράταξη του κ. Καφτηράνη, καθώς τρία (3) μέλη του συνδυασμού τουκατέθεσαν αγωγή και ασφαλιστικά στο πρωτοδικείο Σύρου. .


William Hill Poker Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Καφτηράνη κατέθεσαν αγωγή κατά των εκλογών, που διενεργήθηκαν χαρακτηρίζοντας τες άκυρες, λόγο του ότι δεν υπήρχε εγκεκριμένο καταστατικό.
Το πιθανότερο είναι ότι τελικές αποφάσεις για το θέμα μάλλον θα παρθούν στις 22 Μαρτίου, όπου θα ξανασυζητηθεί η υπόθεση.

Τι λέει η πλευρά Σιγάλα.

Η πλευρά Σιγάλα υποστηρίζει για το θέμα ότι το καταστατικό υπήρχε κατατεθειμένο από τις 24 Νοεμβρίου στο πρωτοδικείο Σύρου και δεν τίθεται θέμα εγκυρότητας του ή μη, διότι δεν έχει αλλάξει κάτι όσο αφορά την διαδικασία των εκλογών, οι οποίες ήταν ομόφωνα αποφασισμένες από το πρώην Δ.Σ της Ένωσης, του οποίο ηγούνταν ο Χρήστος Καφτηράνης.

Τι λέει η πλευρά Καφτηράνη.

Η πλευρά Καφτηράνη κάνει λόγο για ύπαρξη ηθικού και νομικού θέματος, καθώς πιστεύει ότι  έγιναν οι εκλογές χωρίς να υπάρχει καταστατικό και, ενώ υπήρχαν όλα τα χρονικά περιθώρια για να γίνουν εκλογές τον Ιούνιο του 2012, τελικά αυτές επισπεύστηκαν χωρίς λόγο από την πλευρά Σιγάλα.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares