Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 21:58

«Πάτησε γκάζι» στην επανάληψη, πήρε το ντέρμπι και αφιέρωσε στον Γκούφα ο Πανναξιακός [pics-vid]

Ο ορισμός του ντέρμπι επιβεβαιώθηκε απόψε στο ΔΑΚ Νάξου, όπου Πανναξιακός και ΑΟ Πύργου χάρισαν όμορφο θέαμα και έξι (6) γκολ στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, με τους γηπεδούχους να κατακτούν δίκαια τη νίκη με 4-2.

Η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στον τελευταίο ημίωρο, όπου πέτυχε δύο τέρματα και είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών. Σκόρερ και με πολύ καλή απόδοση ήταν οι:Βαθρακοκοίλης, Πίντο και Αργυρόςμ ενώ καταλυτικό ρόλο στο ματς είχε ο Πολυκρέτης, που δημιούργησε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα και σε ρόλο επιτελικού ήταν ο «εγκέφαλος» του σημερινού Πανναξιακού.

Από την άλλη πλευρά, ο εκπληκτικός Δημήτρης Τσιάβος και τα δύο γκολ που πέτυχε δεν αρκούσαν για να δώσουν κάτι καλύτερο στον ΑΟ Πύργου που παρόλες τις διορθωτικές κινήσεις που επιχείρησε ο Δημήτρης Σκούνας, έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα της Σαντορίνης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα (10) παίκτες, καθώς στο 80' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δρόσος.

Ο Πανναξιακός μπήκε «φουριόζος» στο παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΑΟ Πύργου με δύο τέρματα που πέτυχε μέχρι το 19'. Η αντίδραση του Πύργου ήρθε με ένα πέναλτι στο 27', αλλά και στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου όπου ισοφάρισε το ματς σε 2-2. Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός «άλλαξε πίστα» και κυριάρχησε πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα, που του έδωσαν δίκαια τη νίκη.

*Τεχνικό επιτελείο, παίκτες και διοίκηση αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Γκούφα, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο του μετά από υποτροπή σε προηγούμενο τραύμα. Μέσα από την ιστοσελίδα μας του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. 

PANNAXIAKOS PYRGOS 23

Η ροή του αγώνα:

Στο 14' ο Πανναξιακός, στην πρώτη του φάση κατάφερε να σκοράρει, όταν ο Πίντο βρήκε με μεγάλη μπαλιά τον Νίκο Βαθρακοκοίλη και εκείνος με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Καραμολέγκο, κάνοντας το 1-0. 

Στο 19, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πολυκρέτη, ο προωθημένος Αργυρός σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με το κεφάλι έκανε το 2-0.

Στο 27' ο Βακαλόπουλος ανέτρεψε τον Τσιάβο, με τον κ. Ανδρικόπουλο να καταλογίζει πέναλτι. Ο Τσιάβος που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος, μειώνοντας σε 2-1.

Στο 30' ο Παπαδόπουλος μετά από σέντρα του Πολυκρέτη αστόχησε με κοντινή κεφαλιά που κατέληξε άουτ.

Μεταξύ 35΄ και 37΄ο Πανναξιακός είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά, στο 35΄ο Ορφανός με πολύ ωραίο σουτ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η επέμβαση του Καραμολέγκου έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Στο 36΄ο Πολυκρέτης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ανάγκασε τον Καραμολέγκο σε δύσκολη απόκρουση, όπως και στο επόμενο λεπτό, όταν ο Δεμερτζής εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαδόπουλος με κοντινή κεφαλιά είδε τον σαντορινιό γκολκίπερ να του «παίρνει τη μπουκιά από το στόμα».

PANNAXIAKOS PYRGOS 54

Στην επανάληψη ο Πύργος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τον Βρενάγκρ να απειλεί με σέντρα σουτ στο 50', τον Τσιάβο να σκοράρει στο 53', αλλά να καταλογίζεται σε θέση οφσάιντ, πράγμα που δεν ίσχυσε στο 53' όπου με ατομική προσπάθεια και σουτ ισοφάρισε σε 2-2 στο 53'. 

Στο 64' ο Βαθρακοκοίλης έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή, σούταρε από κοντά, αλλά ο Καραμολέγκος απόκρουσε σωτήρια.

Στο 65΄ο Πανναξιακός απείλησε ξανά με τον Αργυρό μετά από κόρνερ να σουτάρει, αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ, με την ίδια κατάληξη να έχει σουτ του Πολυκρέτη στο 68'.

Η υπεροχή του Πανναξιακού καρποφόρησε στο 69', όπου ο Ορφανός έβγαλε μία πανέμορφη μπαλιά και ο Πίντο με κεφαλιά νίκησε τον εξουδετερωμένο Καραμολέγκο, δίνοντας και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2. 

Στο 73' ο Βαθρακοκοίλης είδε και πάλι τον Καραμολέγκο να του λέει όχι από θέση τετ α τετ και στο 76΄και πάλι εντυπωσιακά μετά από σέντρα σουτ.

Ο Πανναξιακός συνέχισε να είναι καταιγιστικός και στο 76' ήρθε η σειρά του τραγούδα να χάσει μοναδική ευκαιρία, με το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή να βρίσκει σε σώματα και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 80' ο κ. Ανδρικόπουλος έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Δρόσο που αποβλήθηκε από το ματς.

Στο 85' ο Γιαννακόπουλος σούταρε και ο Καραμολέγκος απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 90' ο Πίντο σφράγισε τη νίκη του Πανναξιακού με ένα ασύλληπτο σουτ από διαγώνια θέση, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

PANNAXIAKOS PYRGOS 35

Διαιτητική τριάδα: Ανδρικόπουλος, Δεγαΐτας, Σαμοθράκης 

PANNAXIAKOS PYRGOS 38

Πανναξιακός (Μοστράτος): Βακαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σέμε, Αργυρός, Πολυκρέτης (91' Κουφόπουλος), Πίντο, Βαθρακοκοίλης Ν. (91' Παντελαίος),Δεμερτζής, Τραγούδας, Ορφανός, Τσουρής (λ.τρ. 24' Βαθρακοκοίλης Γ., 68' Γιαννακόπουλος)

PANNAXIAKOS PYRGOS 37

ΑΟ Πύργου (Σκούνας): Καραμολέγκος, Φύτρος Μ., Νομικός Β., Δρόσος, Βρενάγκρ (70' Ξαγοράρης), Ανωγιανάκης (82' Ντεκίδης), Δαβιλάς, Βουλγαράκης, Καρατζιάς, Κβαβάντζε (55' Νομικός Μ.), Τσιάβος

Βίντεο και φωτογραφίες 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares