Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012 16:50

Πιο αποτελεσματικός ο ΑΟ Τήνου πήρε την νίκη

aot-asteras syrou 1 14-1-2012

Μεγαλη νίκη πετυχε η ομάδα του ΑΟ Τήνου σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Τήνου επί του Αστέρα Σύρου.

William Hill Sports Σκόρερ για την ομάδα του ΑΟ Τήνου ήταν οι Βιδάλης Α. (9')και ο Βελαλοπουλος Ελ.(75'). Η ομάδα του ΑΟ Τήνου και ο νέος της προπονητής Σουρανης Ν. μη έχοντας ποια ενδιαφέρον για την πρώτη θέση ξεκίνησε το παιχνίδι με πολλές αλλαγές προσθέτοντας ράστερ της ομάδος άλλους επτά παίκτες από την ομάδα νέων εκ των οποίων οι τρεις ξεκίνησαν βασικοί ένας εκ των οποίων ο Βιδάλης Αν. άνοιξε το σκορ στο 9ο όταν από μια ωραία ενέργεια του Βελαλοπουλου Ελ. έβγαλε μόνο του τον Δελωτη στα άκρα και αυτός με ωραία σέντρα βρήκε τον  Βιδάλη Αν. ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

  Το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό καθώς η βροχή που έπεφτε στο γήπεδο της Τήνου δεν άφησε του παίκτες να παρουσιάσουν καλές ευκαιρίες και εκτός από δυο σουτ ένα για κάθε ομάδα δεν είδαμε τίποτα άλλο στο πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα να μένει στο 1-0 για την ομάδα της Τήνου.

  Το δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα το πρώτα εικοσιπέντε λεπτά η ομάδα του ΑΟ Τήνου κλείστηκε αδικαιολόγητα στην άμυνα της με την ομάδα του Αστέρα Σύρου να χάνει τουλάχιστον τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει  με μεγαλύτερη την  φάση του 68' όταν σε κόρνερ από τα δεξιά  δημιουργήθηκε μια αναταραχή μέσα στην μεγάλη περιοχή του ΑΟ Τήνου και ένα σπρώξιμο ενός παίκτη του Αστέρα Σύρου προς  την εστία κατάφερε να το εξουδετερώσει ο πολύ καλός και  σήμερα Καμολινος ενώ στο ριμπάουντ της μπάλας και πάλι ενός παίκτη της Σύρου ο Τριαντάφυλλος ως απομηχανης θεός έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 75' λεπτό μίλησε και επιβεβαιώθηκε και πάλι ο νόμος του ποδοσφαίρου ότι όταν ομάδα δεν σκοράρει και  ο Βελαλοπουλος Ελ. με ένα ασύλληπτο σουτ από τα 45 μέτρα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ρούσσου κάνοντας το 2-0.

Η ομάδα της Τήνου κατάφερε να χάσει δυο ακόμα ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο του και το σκορ έληξε με 2-0.


ΑΟ ΤΗΝΟΥ : (ΣΟΥΡΑΝΗΣ Ν.) ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ (ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ 76') ΒΙΔΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ (ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ 46'), ΤΡΙΓΩΝΗΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΝΑΖΟΣ, ΔΕΛΩΤΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ ΦΡ., ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ., ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ. (ΘΕΩΔΟΡΟΥ 70').

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό απο τον αγώνα ΑΟ Τήνου - Αστέρα Σύρου

aot-asteras syrou 3 14-1-2012

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares